Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogyanreagálnátok, ha egy pasi így közeledne felétek?
Tegyük fel, hogy sok időt vagytok egy közegben pl. munka vagy valamilyen képzés miatt, egy srác, akivel beszélgettek, egész jóban vagytok, elkezdene titeket ajándékokkal elhalmozni, és van amikor csak apróság lenne, pl. meghív egy kávéra az automatából, máskor viszont méregdrága bonbont vagy virágcsokrot vinne nektek.
Majd akár drága étteremben hívna bennetek, fizetni akarna jó fodrászt vagy műkörmöst.
Ez nálatok valóban bejön?
Úgy reagálnék, hogy akkor biztos nem engem keres, ha nem tetszik neki a hajam és műkörmös csajt keres.
Nem jön be ez a része. A méregdrága étteremben pedig feszengenék.
A kávé rendben van, ha legközelebb én hívom meg. A csoki rendben, ha valami alkalom van. Viszont ez esetben én is adok neki valamit hasonló alkalomkor. Drága étterem, fodrász, műkörmös teljesen kizárt.
Ha egy pár vagyunk jó ideje, örömmel elvinne egy drágább étterembe és tudom, hogy megengedheti magának, akkor persze elfogadnám, de egy havertól, vagy kollégától egész biztosan nem. Sőt. Rettentő kínos lenne, ha felajánlana valami ilyesmit és a jó kapcsolatot kockáztatná vele.
Automatás kávé oké, az jólesne , bár nem biztos hogy elfogadnám vagy utána tuti visszahívnám.
A többi nemhogy túlzás, de nyomulás és felesleges. meg mi az már hogy fodrászt akarna nekem fizetni?? Vicc.
Golddigereknek tuti bejön, normális embernek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!