Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrányt jelent ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrányt jelent ha egy pasi egyáltalán nem néz sorozatokat?

Figyelt kérdés
Csak mert divat lett mostanában
2019. aug. 18. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. aug. 18. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetoen nem feltetlenul jelent hatranyt.

De nekem volt mar olyan kapcsolatom, ahol a ferfi nem nezett se filmeket, se sorozatokat es olvasni is csak onsegito konyveket, politikai kiadvanyokat es matematikai konyveket olvasott.

Ezzel szemben en a nyomorult ponyvaktol a nepszeru konyveken at, a komoly tudomanyos (csillagaszat pl) konyvekig mindent fogyasztok.

A filmekkel/sorozatokkal is tisztaban vagyok, ha nem is nezem oket.

Es azt tapasztaltam, hogy nem igazan lehetett vele beszelgetni a politikan kivul.

Nem ertett egy popkulturalis utalast sem pl.

De, ha nincs ekkora kulturalis szakadek, akkor nem gondolom, h zavaro lenne

2019. aug. 18. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hátrány, feltéve hogy nem gond, ha én igen.

Nekem a sorozat nézés egy agyzsibbasztó kikapcsolódás, ha nagyon fáradt vagyok. Néha nagyon jól esik.

2019. aug. 18. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, de ez nem azt jelenti, hogy másnak is gond lenne és hátrány. Én nagyon szeretem a sorozatokat, csomó sorozatot nézek rendszeresen és ezen élményeimet szeretem megosztani másokkal. Pl. barátokkal is szoktunk együtt sorozatozni, szóval én örülnék neki, ha a párommal is tudnám együtt nézni őket, meg tudnánk dumálni stb.
2019. aug. 18. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki csak sorozatokbol idéz, vagy minden elethelyzetrol csak valami film vagy sorozat jut eszébe, azért az is egy kicsit zavaró tud lenni.
2019. aug. 18. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!