Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők betegségekbe és korai halálba kergetik a férfiakat?
Tudni illik hogy szinte minden mutató rosszabb a férfiaknál. Gyakoribb az infarktus sok szívbetegség és bizonyos rákos megbetegedések is és hát előbb is halnak meg.
Szerintem az elvárások az egyik fő oka ennek. Pl egy férfi teremtse meg inkább az egzisztenciát emiatt jóval több nehezebben munkát végeznek ugye több teher, több stressz ez mind az egyik fő oka ezeknek a betegségeknek.
Pl én egy olyan helyen vagyok ahol nem túl sok a pénz (nettó 170 ezer) de nagyon könnyű a munka, kávézgatás, nevetés, nagyon kevés stressz békés jó munka és bizony 80 százaléka nő a kollégáimnak. Nyilván a férjük keres sokat de jóval többet is dolgoznak. Azon megy bent a hiszti sokszor hogy a párommal alig tudunk nyaralni menni mert olyan sokat dolgozik...
Aztán ott van még az is hogy férfira hárul sok teher is mert gondokat ő oldja meg inkább mert TE VAGY A FÉRFI.
Kérdező, és azt hogy fogod a nőkre, hogy a férfiak már csecsemőkorban jóval életképtelenebbek? Nem hiába születik több fiúcsecsemő, de mivel nagyobb arányban haláloznak el, ezért elég gyorsan kiegyenlítődik az arány gyerekkorban a nemek között. A férfiak eleve úgy indulnak neki az életnek, hogy 'hibás' az összeállításuk. Egy teljes xx kromoszóma helyett nekik egy 'törött' y kromoszómájuk van.
Emellett már ott hibázik a logikád, hogy te is bevallod, hogy a szingli férfiak kevesebb ideig élnek, utána viszont a nőket hibáztatod érte. De hát egy szingli férfi, akinek nem kell senkit eltartani, akin semmi nyomás nincs, annak akkor nem tovább kéne élnie? Egy szingli férfit hogy tud halálba kergetni egy nő?
“Emellett már ott hibázik a logikád, hogy te is bevallod, hogy a szingli férfiak kevesebb ideig élnek, utána viszont a nőket hibáztatod érte.”
- a házas férfiak azért halnak meg korábban, mert a feleségük ott van mellettük
- a szinglik meg mert a nők elutasítják őket
- a melegek meg mert nőjük sem volt soha
Ez logikus, mit nem értesz benne? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!