Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők betegségekbe és korai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők betegségekbe és korai halálba kergetik a férfiakat?

Figyelt kérdés

Tudni illik hogy szinte minden mutató rosszabb a férfiaknál. Gyakoribb az infarktus sok szívbetegség és bizonyos rákos megbetegedések is és hát előbb is halnak meg.

Szerintem az elvárások az egyik fő oka ennek. Pl egy férfi teremtse meg inkább az egzisztenciát emiatt jóval több nehezebben munkát végeznek ugye több teher, több stressz ez mind az egyik fő oka ezeknek a betegségeknek.

Pl én egy olyan helyen vagyok ahol nem túl sok a pénz (nettó 170 ezer) de nagyon könnyű a munka, kávézgatás, nevetés, nagyon kevés stressz békés jó munka és bizony 80 százaléka nő a kollégáimnak. Nyilván a férjük keres sokat de jóval többet is dolgoznak. Azon megy bent a hiszti sokszor hogy a párommal alig tudunk nyaralni menni mert olyan sokat dolgozik...

Aztán ott van még az is hogy férfira hárul sok teher is mert gondokat ő oldja meg inkább mert TE VAGY A FÉRFI.

2019. aug. 15. 16:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

9: itt a végig szingli nőkről van szó.

Amúgy valószínűleg inkább a gyerek ami a nőknek rövidíti az átlagéletkort. Aki szingli és gyermektelen az el tovább

2019. aug. 15. 20:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az idézett cikk leírja, hány százalék volt elvált, özvegy stb. Tehát ezt is látták nagyon jól. A gyermek csak a boldogtalan nőket amortizálja le, akinek nem segít a társa otthon. Én is le voltam csoffadva amíg el nem váltam. Most egyedülálló anya vagyok és ki vagyok pendülve, a gyerekemmel fantasztikus a kapcsolatom, sosem érzem magam fáradtnak ahhoz hogy vele foglalkozzam. De ehhez kellett az, hogy ne egy boldogtalan házasságban tengődjek mert az elszívja az energiát. És ha körbe nézek, a legtöbb házasság boldogtalan.
2019. aug. 15. 21:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom ezt a dolgot hiszen egészségügyi statisztikával foglalkozom a Nemzeti Népegészségügyi Központban, nagyon jól tudom hogy miért élnek tovább a kapcsolatban, házasságban élő férfiak hosszabb ideig, pontosan azért mert a nők elviszik szűrővizsgálatokra, orvoshoz a férfiakat, ha valamilyen bajuk van, de ezáltal lehet hogy tovább pihenek viszont hosszabb ideig szenvednek a betegségekben mert az orvostudomány ki tudja húzni a betegségek halálozás idejét. Tehát a nők nemcsak hogy előbb viszik a betegségekbe a férfiakat még szenvedésre is ítélik....
2019. aug. 15. 21:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

“A gyermek csak a boldogtalan nőket amortizálja le”

A gyermek szülés amortizálja a testet, minden egyéb körülménytől függetlenül

2019. aug. 15. 21:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A testet igen, de a lelket nem törvényszerűen :-) És ott van az életenergia. Kérdező, te meg nem vagy normális. Már az is baj ha valakit meg akarnak gyógyítani? Tegyél nekünk egy szívességet és maradj szingli. Nehogy a szenvedéseidet kelljen itt olvasnunk.
2019. aug. 15. 21:48
 16/22 A kérdező kommentje:

"Már az is baj ha valakit meg akarnak gyógyítani?"

A gyógyítás ott kezdődne hogy nem várnák el a nők azt, hogy a férfi többet keressen és nem lennének egzisztenciális elvárásaik felénk és legalább annyit dolgoznának mint a férfiak

2019. aug. 15. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, téged ez a veszély nem fenyeget, hogy házas férfiként hosszú életed legyen, de rövid sem, mert addig nem jutsz el.
2019. aug. 15. 22:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

“Pontosan tudom ezt a dolgot hiszen egészségügyi statisztikával foglalkozom a Nemzeti Népegészségügyi Központban”

Tehát te is pontosan tudod, hogy a férfiak nem a nők miatt halnak korábban, de azért kiirod a kis incel kérdésed.

Ahogy azt is tudod, hogy nem a kereset a fő gond, mivel a jobban kereső férfiak tovább is élnek statisztikailag (persze, van 95 éves minimálbéres söprögető, és van 50 évesen szívrohamot kapó manager, de ettől nagy tömegben bizony iskplázottság+jó kereset = magasabb életminőség = hosszabb élet.

Szóval vagy takarító vagy a hivatalban, vagy csak provokálsz olyasmiről, amiről tudsz mindent.

Btw, ahogy valaki írta, téged valóban nem fenyeget sem a nők miatti rövid élet, sem a magad fizeted (ezekben a hivatalokban vicces pénzt lehet keresni)

Én mérnök vagyok, anélkül, hogy tulhajtsnám magam, keresek annyi pénz havonta, mint te negyed évente, még egy barátnőm sem mondta, hogy többet kellene hajtanom.

2019. aug. 16. 05:22
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

1) a házas férfiak tovább élnek

2) amit leírtál az a patriarchális berendezkedés következménye... Az egyenlőég felé a feminizmussal tudnánk előrébb mozdulni ami a férfiakat is felszabadítaná, azonban a legtöbben azt se tudják hogy a feminizmust eszik-e vagy isszák és azt hiszik hogy valami nőuralomról szól. Közben ahol egyenlőbb a társadalom jobb a munkamegosztás, belefér ha apa akar otthonmaradni a gyerekkel, vagy ha anya éppen többet keres stb

2019. aug. 16. 08:51
 20/22 anonim ***** válasza:

“Az egyenlőég felé a feminizmussal tudnánk előrébb mozdulni ami a férfiakat is felszabadítaná, azonban a legtöbben azt se tudják hogy a feminizmust eszik-e vagy isszák és azt hiszik hogy valami nőuralomról szól. Közben ahol egyenlőbb a társadalom jobb a munkamegosztás, belefér ha apa akar otthonmaradni a gyerekkel, vagy ha anya éppen többet keres stb”

Igazad van, de egy fontos dolog lemaradt!

Magyarországon nem csak a férfiak értik félre a feminizmust (ahogy te is írtad, nőuralom), de a nők is.

Persze, Nem uralkodni akarnak, szimplán csak úgy gondolják az egyenjogúság valamiféle önkéntes dolog, ahol tetszik ott egyenjogúság, ahol nem tetszik, ott maradjanak az előjogok (és nem csak párkapcsolatban, de munkahelyen is)

Ezért nem lesz nálunk jó ideig még egyenjogúság

2019. aug. 16. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!