Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
3 éve leveleztem itt egy sráccal, képet is cseréltünk, de nem gondoltam, hogy több is lehetne a dologból. Elég helyes srác volt, egyetemre járt. Azt mondta, menjünk át mashova beszélgetni, meg találkozni is akart. Visszautasítottam, mert gondoltam neki úgyse olyan lány kell, mint én. Kicsit duci is vagyok, meg egyetemet se végeztem. Megszakadt a kapcsolat. 3 év után kíváncsíságból megnéztem a facebookját, és láttam együtt van egy lánnyal, de leesett az állam milyennel. Nem rosszból, de az a lány kétszer akkora mint én, és nem is szép. Én hülye meg még azt hittem nekem nincs esélyem nála. Emiatt elszalasztottam az esélyt... Nem akartam elhinni, ilyen létezik??? Titeket nem bosszantana?
L/23
2019. aug. 13. 23:30
1/6 anonim válasza:
Ennyi eszed van és nulla önbizalmad.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is most már mindegy. Ne élj a múltban, mert csak fájni fog.
5/6 anonim válasza:
Így jár aki elutasítja és szeretett volna megismerni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!