Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi változott? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változott? Miért nem keres, nem ír, csak ha én irok?

Figyelt kérdés

5 éve ismerjük egymást.

Nekem férjem van, de ez sosem jelentett gondot mondta is.

Viszont kb.1 éve neki is van állandó kapcsolata.

Miénk afféle "titkos kapcsolat"

Gyakrabban is találkozgattunk., de amióta neki is lett kapcsolata egyre kevesebbszer keres napközben, nem mondja hogy hiányzom, régen odaig volt értem, mindig irta is.

Ha rá kérdezek ideges lesz és azt mondja egyformán szeret minket a párját is meg engem is.

Sokszor látom fenn van napközben facebookon, de nem ír csak ha én rá írok.

Jól esne, ha Ő írna, kérdezne hogy vagyok, mivel telik a napom? Ha már egyformán szeret engem is ugyanugy mint a párját.

Mondjuk észre vette rajtam a féltékenykedést, amit nagyon nem szeret.

Hogyan tudhatnám meg az igazat, az igazi érzéseit? Mit kéne tennem?

Sajnos távolság ami több mint 100 km van köztünk

Azt érthető ha nekem van férjem, neki miért ne lehetne kapcsolata

Viszont ha ugyanúgy szeret jobban is érdeklődhetne felőlem

Vagy nem?

2019. aug. 13. 22:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Igazad van teljesen ebben, csak nagyon rossz amikor nem hallok felőle egész nap és rá írok

Megtehetné azt is, hogy azt mondja nekem, hogy vége nem akar tőlem mást csak barátságot, de ezt miért nem mondja meg? Attól fél, hogy bele őrülnék?

2019. aug. 13. 23:08
 12/22 A kérdező kommentje:

Ezeket hogyan tudnám vele megbeszélni?

Magától nem mondd semmit, nem ír, úgy kell kihúzni belőle harapó fogóval mindent, én írkálok mindíg rá

Ha ezeket mind elmondanám neki, az nem az igazi lenne, mert nem magától írna hanem kérésre :(

2019. aug. 13. 23:11
 13/22 A kérdező kommentje:

Mondtam is neki

Pótléknak még jó vagyok, ha nincs más?

Erre azt írta: Te nem pótlék vagy nekem, hanem nagyon komoly szeretői kapcsolat és imádlak!

2019. aug. 13. 23:15
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Téged szeretett régebben, mikor még megvolt a reménye arra, hogy esetleg válsz.De mivel nem váltál el miatta így talált egy olyan nőt akit szeret ,valószínűleg sokkal jobban mint téged és szeretné a kapcsolatotokat leépíteni.Erre utal az is, hogy ha te nem írsz rá ő nem keres.Nincs miért keresnie.Elmúlt.Felejtsd el, lépj tovább.
2019. aug. 13. 23:22
 15/22 A kérdező kommentje:

Olyat is mondott amikor ideges volt, hogy a barátság extrákkal megmaradhat, aztán meg hogy minden marad a régiben köztünk szeretői kapcsolat

Én nem akarom Őt elfelejteni

2019. aug. 13. 23:43
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

#10 vagyok

Rendben, tegyük fel, hogy komolyan gondolta amit írt. Ha belegondolsz, egy friss kapcsolatban többnyire még nincs szükség szeretőre. Ez olyan, mint mikor egy kisgyerek kap egy új játékot, akkor csak azzal játszik, aztán mikor megunja, visszatér a régi kedvencéhez.

Továbbra is azt javaslom, hogy pihentesd a dolgot, hagyj neki egy kis időt, keresd ritkábban. Ha már elmúlt az újdonság varázsa, úgyis jelezni fogja, hogy újra "partiképes".

2019. aug. 13. 23:44
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem olyan nagyon friss meg új kapcsolatról van szó, 1 éves kapcsolat és elég komoly, viszont mindíg mondja hogy egyformán szeret minket, de elege van a folyamatos bizonygatásokból ezt érezni kell nem bizonygatni ezt mondta

Igen, ez igaz, de hogy érezzem , ha alig beszélek vele, mert mindíg én keresem?

2019. aug. 13. 23:52
 18/22 A kérdező kommentje:

Egy nagy baj van , hogy iszonyatosan hiányzik, ha nem hallok felőle

Próbáljam ki azt, hogy nem keresem?

2019. aug. 13. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:
24%

Ha dràmàzol, vitàzol, feszengsz csak idegesiteni fogod.

Elövesz ha kell, talonban tart. Ilyen a szeretök elete többet ne vàrj mert màs szeretöt fog keresni aki nem zavarja

2019. aug. 14. 09:04
 20/22 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz nekem nap mint nap, ha abba bele gondolok, hogy régen mennyire odáig volt értem, mindent megtett volna azért, hogy találkozhassunk, most meg úgy van vele, hogy ha össze jön össze jön ha nem akkor nem

Ez nekem nagyon fáj

Azért, mert lett neki párja, engem meg el tesz adott helyzetekre????

2019. aug. 15. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!