Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis többet szeretne, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis többet szeretne, mint szexkapcsolat, vagy ezek rendben vannak az ilyen kapcsolatoknál?

Figyelt kérdés

Nem akar elvileg többet egyikőnk sem, megbeszéltük. Még csak beszélgetünk, mégis olyan néha, mintha nála többről lenne szó sima testiségnél. (Ő a férfi)

Pl: elég sokat ír,keres kitartóan (néha már kicsit túlzóan is), megosztja velem az élményeit (magától), szeret velem beszélgetni (látom is és mondta is), nem csak a külsőm dicséri, hanem belső tulajdonságaimat is bőven, és elég sokszor járok az eszében. Nem is kifejezetten szexuális téma van a középpontban sem, max inkább udvarolgat.

Ez így szokott alakulni, vagy esélyes, hogy érzelmek is vannak benne? Ő azt mondta nem, de ha mégis, azt sem akarom, hogy szenvedjen.

2019. aug. 13. 21:56
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

# 20

Oooh, tényleg ugyanez a helyzet kb itt is, köszi, hogy írtál. :)

1 fontos kérdés: nálad is hasonlóan viselkedett(győzködött hogy kellesz neki, szeret veled beszélgetni, stb)- szóval jól veszem ki, hogy az történt, hogy te mégis elkezdtél érezni, és ő mégsem akart többet, hiába viselkedett így?

# 19 Több oka van, de legfőképp u.az mint 20-asnál: én is a sebeimet nyalogatom és nem akarok most komolyba belemenni, neki pedig nincs ideje komolyra.

- Én magam miatt nem aggódom amúgy, nem vagyok szerelmes típus, nálam ez inkább szexuális vonzalom, nem érzelmi, bár kedvelem is. - De messze ez nem szerelem. Persze tudom, van esély, hogy átfordulhat abba, de akkor én lennék az első aki kiszállna.

Már beszéltem vele, határozottan nem akar többet a fenti miatt, azt mondta.

2019. aug. 14. 22:06
 22/27 anonim válasza:
52%
Ne aggódj miatta a pasik hamarabb túllépnek az ilyen dolgon. Ha megmondta akkor hallgass rá. Addig meg élvezzétek egymást. Sokkal rosszabb nők is vannak akik élvezik ha szenved a pasi, hidd el ha még nem futott össze a fajtájukkal akkor majd össze fog. A lényeg hogy ne aggódj és ne kérdezgesd mert azzal csak felcseszed. Éljetek a pillanatnak
2019. aug. 14. 22:16
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem lettem szerelmes,de kedveltem és jól éreztem magamat a társaságában,de a végére már nagyon pengeélen táncoltam. Egyre jobban úgy éreztem,hogy a szívem kezd felolvadni és újra keresgél.(közben sikerült elfelejtenem valakit,aki miatt eleve nem tartottam attól,hogy újra érezzek bármit is.) Inkább gyorsan szedtem a sátorfámat.

Amúgy talán az egóm is közbe játszott,hogy kilépjek ebből a kapcsolatból.:D

Sok olyan dicsérete volt,ami a személyiségemre irányult.

Pl.:egyéjszakás kalandnak indult az egész és hozzá mentünk fel taxival én pedig kifizettem a felét. Ettől dobott egy hátast és vagy tízszer meghallgattam,hogy vele ilyen még nem történt. (Soha sem szeretem azt,ha valakinek tartoznom kell. Ritkán engedek meg bárkinek is,hogy fizessen helyettem.)

Okos,értelmes és céltudatos lánynak tartott,akinek vannak céljai az életben. (Egyetemista vagyok egy elég nehéz szakon,ő pedig a vendéglátásban dolgozik,nincs felsőfokú végzettsége. Soha nem zavart engem ez a különbség,viszont a fiút lehet,mert állandóan utalt rá.)

Jól élt a srác és panaszkodott nekem,hogy a mai lányok mennyire hajtanak a pénzre,de látja rajtam,hogy engem az ilyen szempontból nem motivál.(szerencsére jó a családi hátterem,támogatnak a szüleim)

Az utolsó alkalmak egyikén kifejtette nekem,hogy milyen kapcsolatra vágyik(elég magas elvárásai voltak,de több dolgot magamra tudtam venni belőle.)

Nálam itt lett vége az egésznek,mert akkor és ott menekültem volna,hogy én ettől már többre vágyom.

Kicsit hosszú lett.:D

A lényeg annyi,hogy én is úgy gondoltam,hogy itt egy nagydumás,helyes,jó alakú srác,aki éli az életét és nagyon nem az esetem,abba soha,de soha nem tudnék belehabarodni. De picit jobban a felszín mögé láttam és még az érzéseim előtt visszavonultam.:)

2019. aug. 15. 07:49
 24/27 anonim ***** válasza:
52%
Nálam hozzá tartozik a dologhoz,hogy előtte pár éjszaka után dobott egy srác elég megalázóan,aki az első kapcsolatom volt. Ezek után rá se tudtam nézni a másik nemre. A szexkapcsolatban viszont újra visszanyertem a bizalmamat,ezért nagyon hálás vagyok érte.
2019. aug. 15. 07:54
 25/27 A kérdező kommentje:

79%, köszi, hogy így leírtad. Örülök, hogy hosszú lett, szívesen olvastam.:) (tényleg sok a párhuzam a 2 pasi viselkedésében, én is kb így vagyok most vele)

Ok, nem kérdezgetem többet. :)

2019. aug. 15. 08:43
 26/27 anonim ***** válasza:
52%

Igazán nincs mit.:)

Nem ismerem a te kapcsolatotban a fiú múltját,hogy most miért nem szeretne kapcsolatot,de nálam a fiúnak előttem volt több barátnője is,róluk szépen is beszélt és elmondása alapján nem fekszik össze minden lánnyal,aki elé kerül. Csak ugye most nincs ideje kapcsolatra(mondjuk ugye arra van ideje az embernek,amire szeretne...),de kényesztetésre,törődésre vágyik. Viszont sokaknál ezek hozzák magukkal az érzelmeket,szóval én úgy gondolom,hogy a szexkapcsolat tényleg ne szóljon másról,csak az általános,baráti beszélgetésről és a pár óra gyönyőrről.:D

2019. aug. 15. 11:22
 27/27 A kérdező kommentje:

Update, ha valakit érdekel:

jók voltak a megérzéseim, igen úgy láttam rajta, hogy ő többet is szeretne, célozgatott is rá többször. Mivel teljesen más a jövőképünk és én nem akarok többet, inkább lezártam.

2019. aug. 31. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!