Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis többet szeretne, mint szexkapcsolat, vagy ezek rendben vannak az ilyen kapcsolatoknál?
Nem akar elvileg többet egyikőnk sem, megbeszéltük. Még csak beszélgetünk, mégis olyan néha, mintha nála többről lenne szó sima testiségnél. (Ő a férfi)
Pl: elég sokat ír,keres kitartóan (néha már kicsit túlzóan is), megosztja velem az élményeit (magától), szeret velem beszélgetni (látom is és mondta is), nem csak a külsőm dicséri, hanem belső tulajdonságaimat is bőven, és elég sokszor járok az eszében. Nem is kifejezetten szexuális téma van a középpontban sem, max inkább udvarolgat.
Ez így szokott alakulni, vagy esélyes, hogy érzelmek is vannak benne? Ő azt mondta nem, de ha mégis, azt sem akarom, hogy szenvedjen.
Ne éld bele magad!
Ez csak szex kapcsolat se több se kevesebb!
Itt csak is kizárólag te akarod hogy több legyen, ezért kattogsz rajta!
Mindkettőre van esély... ha viszont felmerült a "gyanú" hogy többet is szeretne és elkezdett érzelmileg is kötődni, akkor az valószínűleg úgy is van. Nagyon sok sex/szeretői kapcsolatban az a vége, hogy valamelyik fél többet szeretne.
Miért zárkózik el ennyire mereven az érzelmektől?
Hány évesek vagytok?
Tudod, még a csak szex is mindenkinél más. De szerintem engedd őt el, ha kétségeid vannak.
# 14
Alapból nem akar kapcsolatot ő sem, le is tisztáztuk, megvannak az okai, most nem megyek bele ezekbe, elmondta. Viszont igen, úgy érzem nem csak "úgy" mozgattam meg, szerintem utalt is rá burkoltan, csak hiába kérdeztem rá arra is.
Attól, hogy nem akar kapcsolatot, belefuthat olyanba, aki lelkileg is megmozgatja, és ezek a fene nagy beszélgetések pont, hogy nem segítenek ebben. (Ezért sem értem, miért csinálják)
Persze látom többen írják, hogy simán lelkiznek is, meg romantika.
Mikor rákérdezek ő is azt mondja nem akar többet, már én érzem magam hülyén hogy kérdezgetem. :D
Én is vonzódom hozzá nagyon is, és ok, hogy letisztáztuk, de ha így van, akkor lehet jobb lenne hagyni.
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést.:D
Nekem nem rég lett vége egy hasonló kapcsolatnak,ahol az elején tisztáztuk,hogy csak szex,érzelmek nélkül,mert semelyikünk sem vágyik komoly kapcsolatra(én a sebeimet nyalogattam még,neki nincs ideje most komolyra).
Az első pár alkalommal tényleg csak szex volt,beszélgetéssel. Utána viszont kezdett számomra érzelmesebbé válni a srác. Többször megfogta a kezemet,az arcomat puszilgatta,simogatta,átölelt. Állandóan kérte,hogy aludjak nála. Félreérthető megjegyzések,kérdések.(Felvállalnám-e őt?Szüleim tudnak-e róla?Miatta is várom a találkozást vagy csak a szex miatt?) Állandóan dicsért(külsőt és belsőt is egyaránt). Kiakadt nekem,hogy ő nem csak a szex miatt beszél velem,hanem mert kedvel és kellek neki és jó velem beszélgetni.
Tudott róla amúgy,hogy én féltem egy újabb csalódástól és ezért kerestem a kiszámíthatóságot. De ezek miatt összezavarodtam és finoman,de határozottan közöltem,hogy érzek affinitást arra,hogy valakihez kötődjek és félek,hogy jönnek majd az érzelmeim,ezért kilépnék ebből a kapcsolatból.
A válasza:ez nem erre való és kb.megsértődött,hogy én kilépek ebből,hiszen azt mondtam,hogy jó így nekem. Végül megértette,hogy nem szeretnék sérülni,bár győzködött,hogy ezektől nem leszek szerelmes. Azóta néha beszélünk,tesz is utalást arra,hogy találkozzunk. Volt is egy hülye vitánk közben(megbántottam egy számomra pici kéréssel,majd picit túltolta a biciklit)és ő szóban is felajánlotta,hogy beszéljük meg.
Jó szívvel gondolok rá,mert nagyon rendes volt velem,baráti viszonyban váltunk el(előtte mi nem ismertük egymást).
Szerintem nagyon gondold át,hogy mit érzel a fiú felé és mit szeretnél a jövőben. Lehet,hogy belül már többre vágysz. Beszélj vele finoman,aztán ha neki tényleg csak barátság extrákra kellesz,akkor a saját érdekedben még időben lépj ki,mert sérülés is lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!