Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem az a hős aki köpenyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem az a hős aki köpenyt visel, hanem az a férfi aki 35 fölött is a vele egyidős nőkkel kezd?

Figyelt kérdés

Ez a Tibi Atyás mondás mennyire igaz? Valóban nagy társadalmi problémát okoz, hogy a kései 30-as és 40-es férfiak egyszerűen elszívják a nőket a 20-as korosztályból, így a 20-as férfiaknak nem marad elég nő. Hát persze, hogy sok a szűz lúzer, ha nincs annyi (szingli) nő mint férfi egy adott korosztályban.

Szerintetek is lassan már "hősök" azok a 40 éves férfiak akik NEM a 20-as nők kegyeiért küzdenek, hanem maradnak a saját korosztályuknál?

2019. aug. 13. 13:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj Kérdező, én elhiszem, hogy nehéz megemészteni számodra, hogy minden férfi és minden nő azzal létesít párkapcsolatot, azzal szexel, akivel csak akar.

És már bocs, de ha én társat keresnék, akkor azzal lennék elfoglalva, hogy a számomra ideális társra rátaláljak, nem azzal, hogy éppen mi nem tetszik a 20-as korosztály tehetetlen tagjainak. Az az ő problémájuk, a saját társam megtalálása meg az enyém.

2019. aug. 13. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
Ez a mondás magyarra lefordítva: a nők 35 fölött "bottal sem piszkálnám" kategória és annak a pasinak akinek ehhez van gusztusa le a kalappal.Ehhez nem tudom hogy párosítottad hozzá a saját mondókád, de nekem a gyomrom felfordul az ilyen lenéző "poénoktól". A 20-as évei elején járó lányok meg a pasik többségének csak ösztöni szinten kellenek (persze természetesen van kivétel ez alól) és sok lánynak nyilván imponál a már meglévő egzisztencia, de értelmesebb kapcsolatra szerintem a férfiak sem kutyust szeretnének akit etetni és sétáltatni kell. Egyébként az én ismertségi körömben is az a népszerű, hogy a lányok/nők inkább a saját korosztályukból választanak párt. No de hát egy pár eszes megmondja az interneten, hogy ilyen márpedig nincs, és akkor az úgy van, szóval lehet mi valami másik bolygón élünk...
2019. aug. 13. 15:45
 13/23 anonim ***** válasza:
#12-es voltam, még a félreértések elkerülése végett 25 éves vagyok, szóval nem azért írtam ezt így ahogy mert személyes sértésnek vettem magát a kijelentést és irigykednék a 20-as feszes csajokra...
2019. aug. 13. 15:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"30-as és 40-es férfiak egyszerűen elszívják a nőket a 20-as korosztályból, így a 20-as férfiaknak nem marad elég nő."

Úgy imádok haszontárgy lenni, ami jut is, marad is a férfiak számára...

Tibi atya posztjai kb egy szinttel vannak csak feljebb a napiszarnál, szóval nem nagyon értem hogy hogy lehet ilyen kultusza. (vagyis ertem; sok a hülye)

Egyébként nyilván nem lesz hős senki sem attól, hogy nem felszínesen választ párt, és hogy képes felnőtt nőkhöz is vonzódni, nem csak tizenévesekhez, vagy fiatal felnőttekhez. Bár nem tudom hogy a férfiak miben mérik a hosiesseget.

2019. aug. 13. 16:30
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

Milyen nőket szívnának el?

Nekem biztos nem kellene öreg pasi,márpedig a 35 az már apám lehetne kategória.

Jó gyomra lehet a 20as csajoknak akik öregemberekkel állnak össze.

2019. aug. 13. 17:42
 16/23 A kérdező kommentje:

Az általános iskolás osztályomból a 3 legszebb csaj, a "szépségkirálynők" azok 22-23 évesen már férjhez mentek, és mindnek a férje 40 fölött volt. Szóval a jelenség nagyon is létezik amire rávilágított Tibi Atya, és valóban a nőket a státusz vonzza a legjobban.

Csak érdekes, hogy ezeknek a 40-es férfiaknak eszükbe sem jutott, hogy azzal, hogy egy ilyen fiatal nőt vesznek el, egy férfit valahol szüzen és szerencsétlenül hagynak.... de hát minden ember önző. Ezért "hősök" akik nem ezt teszik, hanem maradnak a 40-es nőknél.

2019. aug. 13. 17:49
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi kérdező, te akor is szűz maradnál, ha hirtelen te lennél az utolsó hímnemű (direkt nem írok férfit) az országban, méghozzá a visszataszító személyiséged miatt.
2019. aug. 13. 18:07
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
#16 Remélem ez a szüzen meghalós mantra egy onbeteljesito jóslat lesz...
2019. aug. 13. 18:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Csak érdekes, hogy ezeknek a 40-es férfiaknak eszükbe sem jutott, hogy azzal, hogy egy ilyen fiatal nőt vesznek el, egy férfit valahol szüzen és szerencsétlenül hagynak...."

Kérdező, már bocsi, de téged se lopnának el az eszedért... Magyarországon a férfiak és a nők aránya a 20-40 éves korosztályokban kb 1:1. Ha az a 40-es férfi egy 20-as nő mellett találja meg a boldogságot és nem egy 30-as mellett, az valójában azt jelenti, hogy van egy szabad harmincas nő. Ennek tükrében, ha valaki huszonévesen siránkozva őrzi a szüzességét ahelyett, hogy kezdeményezne a nőnél, az csak a saját hülyesége továbbra is.

2019. aug. 13. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a legtöbb harmincas nő nem akar semmit egy huszonévestől, mert ő már családot akar hamarost, tekintve, hogy kifut lassan az időből, míg egy huszon éves srác még élni és szórakozni szeretne a korban hozzá illő, huszon éves barátnőjével.

De amúgy valóban azt lehet elvenni, aki megy magától is.

2019. aug. 13. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!