Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az a hős aki köpenyt visel, hanem az a férfi aki 35 fölött is a vele egyidős nőkkel kezd?
Ez a Tibi Atyás mondás mennyire igaz? Valóban nagy társadalmi problémát okoz, hogy a kései 30-as és 40-es férfiak egyszerűen elszívják a nőket a 20-as korosztályból, így a 20-as férfiaknak nem marad elég nő. Hát persze, hogy sok a szűz lúzer, ha nincs annyi (szingli) nő mint férfi egy adott korosztályban.
Szerintetek is lassan már "hősök" azok a 40 éves férfiak akik NEM a 20-as nők kegyeiért küzdenek, hanem maradnak a saját korosztályuknál?
ez azert sarkitott. plusz en az ismerosi korben nem tudnem annyi 40es-20as part mondani kapasbol. az en parom 38 (en 25) es a baratnoim kiakadtak hogy "de oreg".
meg a not nem lehet "elszivni":D oda megy ahova akar:D sok 20as srac meg meg tok eretlen, bulizni, kalandozni vagyik, de meg sokan 30 felett is. a noknek 30 fele kozeledve meg mar egyre inkabb egy leendo apat kell keresni, nem egy "jo lesz jol nez ki" tagot, mert pl 29 evesen mar nem mindegy egy nonek, h otthagyjak 4 ev mulva es kereshet rohamtempoban egy apajeloltet, mig egy pasi 40 evesen is vigan keresgelhet meg.
inkabb ez az oka.
Ha valaki hősnek érzi magát emiatt, maradjon inkább a pipiknél. Akiknek a többsége még mindig nem jönne össze idősebbel, csak úgy szólok.
Egy férfi akkor próbálkozzon korban hozzá illő nőknél, ha valóban ők jönnek be nekik, ne kegyet gyakoroljon.
Elég sok férfi ismerősöm van ebből a korosztályból. Nem mondom, hogy nincs olyan, aki huszonéves lányokra hajt, de azért egyáltalán nem ez a jellemző.
Sikerei meg csak annak a negyven körüli férfi ismerősömnek vannak a fiatalabb korosztályban, aki maga is nagyon-nagyon fiatalos, külsőre és életmódban egyaránt. (Sosem volt házas, úgy bulizik, mintha huszonéves lenne és 10 évet simán letagadhatna.)
Bocsi, de sem én, sem barátnőim, senki 20-as a rokonságból nem jár idősebb pasikkal.
Honnan szeded ezt a hülyeséget?
"az en parom 38 (en 25)"
"meg a not nem lehet "elszivni":D"
Nincs több kérdésem a tanúhoz, bíró úr!
de vagod emberi kapcsolatokrol beszelunk. a no nem egy darab fa amit ide oda pakolgathatsz! en nem a kora miatt jottem ossze a baratommal. de az olyan lany, aki eleve 30as, 40es pasit keres, akkor is olyat fog keresni, ha te a fejed tetejere allsz. az elozo baratom most 29. de vele nem mukodott. nem a kora miatt.
egyebkent sosem a sikeres sracok panaszkodnak ilyen hulyesegek miatt. ha nem tudsz not szerezni annak nem az idosebb ferfiak az oka, hanem te magad.
én 34 éves férfi vagyok, de mindig 4-5-6 évvel fiatalabb nőkkel ismerkedek.
Ez olyan 25 éves korom óta van így, 18 évesen teljesen más akár 3 év korkülönbség is sok lehet, de 25 évesen megint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!