Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vett egy trabantot 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom vett egy trabantot 45 ezerért, normális?

Figyelt kérdés

Van autónk, egy opel, ami nem is régi, de ő odavan a trabantokért. Fiatal korában volt is neki, de le kellett cserélni, mert már nem ment. Azóta is azt emlegette, hogy mennyire szerette és hogy hiányzik. Nem szólt nekem a tervéről, egyszer csak beállított egy trabanttal, 45 ezerért vette. Köpni nyekni nem tudtam, mondom ez normális?? Inkább költhette volna értelmesebb dologra is azt a 45 ezret, nem egy ócskaságra... Bezzeg mikor új zuhanyzót akartam, azt mondta arra most nincs pénz. Hát persze hogy nincs mert a hülye trabantjára gyűjtögette. Most volt műszakin, de még át akarja festeni, új kárpitot bele meg stb.. ez többe fog kerülni mint maga az autó, mondom erre nem gondolt? Azt mondta de, de neki megéri. Még most se tudom felfogni, hogy ilyen hülye volt 41 évesen, nem is aludtam vele már két napja, úgy haragszom rá. Nincs igazam?

L/28

2019. aug. 12. 16:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%

Mindenkinek kell valami hobbi, szabadidős elfoglaltság. Te veszel egy új cipőt, táskát vagy bármit aminek örül a lelked, neki meg ettől örül. Ha nem kenyérre kell amit erre költött akkor mindketten megérdemlitek hogy néha ilyesmire is kiadjatok pénzt. Mindketten.

Ha felújítja, sokat fog érni, a zuhanyzót meg beszéld meg vele hogy neked most az a fontos és szánjon arra is pénzt.

2019. aug. 12. 17:28
 22/36 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg csak 45 volt? Az semmi, ha műszakiztatható állapotban volt.

Azt viszont nem értem mit akar rajta festeni.

2019. aug. 12. 17:32
 23/36 anonim ***** válasza:
78%

Tehát a barátod bagó pénzért vett egy lassan múzeális oldtimer autót hobbinak.

Szerintem ezzel semmi gond nincs.

2019. aug. 12. 17:38
 24/36 anonim ***** válasza:
84%

Emberek! Nem az a kérdés, ért-e az autó 45.000 forintot, vagy sem. Nem is hiszem, hogy a kérdezőnek ez a problémája. Sokkal inkább az, hogy, adott egy pár, közös élettel, közös kasszával, az egyikük mégis kihagyja a döntésekből a másikat. Fordítva viszont már nem működik, a kérdező megjegyzèseket kap, ha fodrászhoz megy, a zuhanyra pedig nemleges választ. Mi az, hogy vegye meg ő? A férfi tán nem fürdik?

Kérdező! Én is mérges lennék, mert ahol az egyik fél véleménye nem számít, az nem ég, jól működő kapcsolat. Ugyanakkor a külön alvás és a duzzogás nem megoldás. Le kell ülni, megbeszélni, elmondani, hogy érzel. Miért dönt egyedül? Miért fél veled ezeket megbeszélni? Miért zavarja, ha fodrászhoz mész? Ideje lenne ezeket alaposan tisztázni.

2019. aug. 12. 17:52
 25/36 anonim ***** válasza:
22%
45 Ezer forint gyakorlatilag semmi, ha ő ezt szerette volna akkor miért ne? Gondolom nem a te pénzed költötte.
2019. aug. 12. 19:14
 26/36 anonim ***** válasza:
5%
#24! Ha ennyi(vel több) pénzt cigizne el a pasi? Legyen 100.000 a trabantra költött teljes összeg. Napi fél doboz cigivel számolva is kb féléves cigipénz.
2019. aug. 12. 19:20
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
És a dohányzás mégis hogy jön ide? Itt közös döntésekről van szó, mindegy, hogy autó, zuhany, cigi, fél pár zokni.
2019. aug. 12. 19:29
 28/36 anonim ***** válasza:
31%

Nyakába is ugranék a páromnak ha hazaállítana egy trabanttal.

Én a helyedben örülnék annak hogy ennyi idősen nem bele van fásulva a mindennapokba, hanem még mindig a vágyait valósítja meg. Talált magának elfoglaltságot, ráadásul ha patent rendbe teszi azt az autót, hatalmasat dob az értékén.

Nyilván az probléma, hogy nem kommunikáltok, de azért ahhoz, hogy egy férfi el "merjen" mondani dolgokat nem árt, ha nincs lehurrogva amikor valami számodra értelmetlen.

Ráadásul azt sem tudjuk, hogy jött ez a trabant dolog. Ha régóta vágyik valamire, és egyszer csak jön egy "ajánlat" amit egyébként 2 perc alatt lecsapna más ( és ebben az esetben hidd el, megtenné…ennyi pénzért) , az első az, hogy megörül annak hogy megvalósíthatja az álmát, és lecsap rá. Nem azon töpreng, hogy maaaajd ha megbeszéltétek...

Szerintem nincs igazad, túlreagálod. Férfi. Valamivel mindig is játszani fog. Lehet ez autó helyrerakása, videójáték, makett, akármi, esetleg másik nő. Ő legalább hasznos, és egyébként "kifizetődő" dolgot talált, mert mondjuk valami szar online játék csak vinné a pénzt, míg ez akár vissza is hozza később.

Affelől meg ne aggódj, hogy mit akar vele kezdeni, nem egy hét alatt valósítja meg, és dob ki rá súlyos 10ezreket.Ha valóban ennyire bele van bolondulva, jobb esetben saját maga molyol el vele.

2019. aug. 12. 19:33
 29/36 anonim ***** válasza:
4%

Nem,szerintem nincs igazad.Túl éretlen vagy még az ilyesmihez,ő meg tudja mit tesz.Jogos ,ha azon vagy kiakadva,hogy nem szólt ,DE!ha tudnám,hogy így fogsz pampogni emiatt,én se szólnék.Nehogymár.

Jó vételt csinált,ügyes férfi lehet.Vetránt,amit vihet műszakizni 45-ezerért?Add át neki az üzimet,hogy gratula hozzá.Te meg kislány,tudtad hogy ez a hobbija,inkább támogathattad volna ebbe,minthogy pampogsz.

31/N

2019. aug. 12. 19:33
 30/36 anonim ***** válasza:
28%
Ja és én nő létemre állítottam be egy 105-ös skodával 75-ezerért nő létemre meg egy babettával.A párom nem hisztizett,sőt.Mert SZERET!
2019. aug. 12. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!