Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vett egy trabantot 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom vett egy trabantot 45 ezerért, normális?

Figyelt kérdés

Van autónk, egy opel, ami nem is régi, de ő odavan a trabantokért. Fiatal korában volt is neki, de le kellett cserélni, mert már nem ment. Azóta is azt emlegette, hogy mennyire szerette és hogy hiányzik. Nem szólt nekem a tervéről, egyszer csak beállított egy trabanttal, 45 ezerért vette. Köpni nyekni nem tudtam, mondom ez normális?? Inkább költhette volna értelmesebb dologra is azt a 45 ezret, nem egy ócskaságra... Bezzeg mikor új zuhanyzót akartam, azt mondta arra most nincs pénz. Hát persze hogy nincs mert a hülye trabantjára gyűjtögette. Most volt műszakin, de még át akarja festeni, új kárpitot bele meg stb.. ez többe fog kerülni mint maga az autó, mondom erre nem gondolt? Azt mondta de, de neki megéri. Még most se tudom felfogni, hogy ilyen hülye volt 41 évesen, nem is aludtam vele már két napja, úgy haragszom rá. Nincs igazam?

L/28

2019. aug. 12. 16:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
82%

Nincs igazad. Neki ez egy hobbi. Gondolom te is jársz fodrászhoz, veszel magadnak ruhákaz, sminktermékeket, stb. minden hónapban.

A férfiak egyszer-egyszer költenek nagyobb összeget a hobbijukra/magukra. Az én férjem pl. karórákat szokott venni magának, van vagy 30 - 35 órája, van többszázezre darabja is. Magának keresi meg rá a rávalót.

2019. aug. 12. 16:46
 2/36 anonim ***** válasza:
28%
45 ezer, meg vagy 100 ezer az átiratás. Aztán a javítások, ha menni is akar vele. De miért kellett neked egy gyerekkel összejönni? Annyi helyes 50-es, 60-as férfi van. Nem tudtál volna közülük választani?
2019. aug. 12. 16:46
 3/36 anonim ***** válasza:
61%

Hurrráááááá

https://www.youtube.com/watch?v=D6yQYvOFsCs

Amúgy ha van rá pénze, akkor mi ezzel a baj? Amúgy meg gondolom tudtad, hogy ilyen autóbuzerátor. Ez a hobbija, ennyi. Mikor még volt pénzem én is vettem '92-es Forint forgalmi sort 50 ezerért és lehet éhen halok az új helyzet miatt (akkor még más idők jártak, azóta csak lefelé, ez az én formám) de nem bántam meg.

2019. aug. 12. 16:47
 4/36 anonim ***** válasza:
83%
45 ezer az nudli, képzeld ha tényleg valami veterán vasat vett volna. Gondolom nem evvel akar vinni téged vidékre a szüleihez, meg nyaralni.
2019. aug. 12. 16:47
 5/36 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy normális.

Elég jó üzleti érzéke van, ezek a régiségek jóval többet érnek.

Ez nem azt jelenti, hogy nem kellett volna veled megbeszélnie, de ha egyébként nem éltek pénz szűkében, akkor én ennek nem látom akadályát.

2019. aug. 12. 16:52
 6/36 anonim ***** válasza:
55%
Te a fodrásznál lehet többet hagysz.
2019. aug. 12. 16:58
 7/36 anonim ***** válasza:
36%

Vicces lenne 100 ezer átiras Gipsy. Látszik, mennyit értesz a kocsikhoz. 😄

Kérdező, nincs igazad, egyébként hiába pattogsz, ti nők havonta elxartok 45 öt fodrászra, 30. új cipőre. 😆

2019. aug. 12. 17:03
 8/36 anonim ***** válasza:
82%
45 ért ami műszakiztatható az nagyon jó ár. Kárpit csere meg festés... nem tudom sufni tunningolás vagy helyre állítás. Utóbbi esetben minden ráköltött forint 1,1szeresen jön vissza,ha eladja valakinek. Nagyapámnak volt egy T5 Pannóniaja.13500 kmet futott a berugókar rúgója eltört. Festés szép de a krómok csúnyák voltak. 250.000 ért vette meg egy rastaurátor. A gyűjtő már 600.000ért de millió alatt nem adná.
2019. aug. 12. 17:03
 9/36 anonim ***** válasza:
56%
450 ezer se lett volna sok érte, ráadásul értékálló befektetés, sőt csak több lesz már az értéke. Egy jó autó a férfiak szemében meg hát nem mondom, hogy egy nő szintjén van, de elég magasan a ranglétrán maradjunk ennyiben, mi lett volna hazaállít egy DS-sel sok sok millió forintért?
2019. aug. 12. 17:04
 10/36 A kérdező kommentje:
Kéthavonta járok fodrászhoz festetni, 15 ezer forint, nem 45. Pont hogy ő pampog állandóan hogy sokat költök szépítkezésre meg ruhákra, erre tessék.
2019. aug. 12. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!