Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom vett egy trabantot 45 ezerért, normális?
Van autónk, egy opel, ami nem is régi, de ő odavan a trabantokért. Fiatal korában volt is neki, de le kellett cserélni, mert már nem ment. Azóta is azt emlegette, hogy mennyire szerette és hogy hiányzik. Nem szólt nekem a tervéről, egyszer csak beállított egy trabanttal, 45 ezerért vette. Köpni nyekni nem tudtam, mondom ez normális?? Inkább költhette volna értelmesebb dologra is azt a 45 ezret, nem egy ócskaságra... Bezzeg mikor új zuhanyzót akartam, azt mondta arra most nincs pénz. Hát persze hogy nincs mert a hülye trabantjára gyűjtögette. Most volt műszakin, de még át akarja festeni, új kárpitot bele meg stb.. ez többe fog kerülni mint maga az autó, mondom erre nem gondolt? Azt mondta de, de neki megéri. Még most se tudom felfogni, hogy ilyen hülye volt 41 évesen, nem is aludtam vele már két napja, úgy haragszom rá. Nincs igazam?
L/28
Nincs igazad. Neki ez egy hobbi. Gondolom te is jársz fodrászhoz, veszel magadnak ruhákaz, sminktermékeket, stb. minden hónapban.
A férfiak egyszer-egyszer költenek nagyobb összeget a hobbijukra/magukra. Az én férjem pl. karórákat szokott venni magának, van vagy 30 - 35 órája, van többszázezre darabja is. Magának keresi meg rá a rávalót.
Hurrráááááá
https://www.youtube.com/watch?v=D6yQYvOFsCs
Amúgy ha van rá pénze, akkor mi ezzel a baj? Amúgy meg gondolom tudtad, hogy ilyen autóbuzerátor. Ez a hobbija, ennyi. Mikor még volt pénzem én is vettem '92-es Forint forgalmi sort 50 ezerért és lehet éhen halok az új helyzet miatt (akkor még más idők jártak, azóta csak lefelé, ez az én formám) de nem bántam meg.
Persze, hogy normális.
Elég jó üzleti érzéke van, ezek a régiségek jóval többet érnek.
Ez nem azt jelenti, hogy nem kellett volna veled megbeszélnie, de ha egyébként nem éltek pénz szűkében, akkor én ennek nem látom akadályát.
Vicces lenne 100 ezer átiras Gipsy. Látszik, mennyit értesz a kocsikhoz. 😄
Kérdező, nincs igazad, egyébként hiába pattogsz, ti nők havonta elxartok 45 öt fodrászra, 30. új cipőre. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!