Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vett egy trabantot 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom vett egy trabantot 45 ezerért, normális?

Figyelt kérdés

Van autónk, egy opel, ami nem is régi, de ő odavan a trabantokért. Fiatal korában volt is neki, de le kellett cserélni, mert már nem ment. Azóta is azt emlegette, hogy mennyire szerette és hogy hiányzik. Nem szólt nekem a tervéről, egyszer csak beállított egy trabanttal, 45 ezerért vette. Köpni nyekni nem tudtam, mondom ez normális?? Inkább költhette volna értelmesebb dologra is azt a 45 ezret, nem egy ócskaságra... Bezzeg mikor új zuhanyzót akartam, azt mondta arra most nincs pénz. Hát persze hogy nincs mert a hülye trabantjára gyűjtögette. Most volt műszakin, de még át akarja festeni, új kárpitot bele meg stb.. ez többe fog kerülni mint maga az autó, mondom erre nem gondolt? Azt mondta de, de neki megéri. Még most se tudom felfogni, hogy ilyen hülye volt 41 évesen, nem is aludtam vele már két napja, úgy haragszom rá. Nincs igazam?

L/28

2019. aug. 12. 16:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
37%
Az autón legalább látszik, ha ki van glancolva. Simán csak féltékeny vagy.
2019. aug. 12. 17:08
 12/36 anonim ***** válasza:
78%
Saját pénzén vette,dolgozott érte.Inkább örülnél hogy van hobbija.Mások ennyit elisznak,meg elfüstölnek.
2019. aug. 12. 17:11
 13/36 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ez egy kivalo eset lehet, amivel peldalozhatsz. Nekem mondjuk mindig furcsak azok a kapcsolatok, ahol allandoan a penzen megy a vita. Nem tuntok egy szeretetteljes parnak.
2019. aug. 12. 17:11
 14/36 anonim ***** válasza:
70%
Sok az a 13 év köztetek....Egy 35+os nő hamarabb megértené az ilyen kapuzárási pánik eleji dolgokat. Beköszöntött a 4.x úgy érzi lassan öregszik élni akar még él!
2019. aug. 12. 17:12
 15/36 anonim ***** válasza:
80%
Meg az autó nem hisztizik, nem beszél mellé. Ha rendszeresen karban van tartva, nem hagy xarban. 🙂
 16/36 anonim ***** válasza:
60%
Olyan kamu íze van ennek a kérdésnek. 😂
 17/36 anonim ***** válasza:
62%
16os ez nem kamu... Inkább egy kispályás aranyásó lány könnycsepjei.
2019. aug. 12. 17:14
 18/36 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen normális. A trabant ráadásul jó befektetés pár év múlva sokszorosát fogja érni. És miért fáj neked ha ilyen kis pénzt elkölt valaki a hobbijára. Gondolom ha neked venne egy szép táskát 50ezerért nem fájna ennyire....Én egy 30éves BMW-t készülök venni 1m-ért igaz nekem nincs asszony aki pampogjon. Saját lakásom van majd én eldöntöm mire költöm a spórolt pénzem.26/f
2019. aug. 12. 17:14
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Ha mindenki a maga pénzét költi, akkor mi a baj? Ilyenen nem akadnék fenn, mégis minek. Mindenkinek más a szórakozás. Tegyél félre pénzt új zuhanyra és vedd meg. Veled egyidős vagyok, és szégyellném magam, ha itt tartanék egy pasival kapcsolatban.
2019. aug. 12. 17:16
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen jó, annyiért egy rendes biciklit se lehet venni.
2019. aug. 12. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!