Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog ezzel a férfival?
A párommal 3 èves kapcsolat után szétmentünk fél évre, külső tényezők hatására döntöttünk így. Ezutàn mindketten ismerkedtünk másokkal, tovább akartunk lépni. Ő két hónapra rá jött össze valakivel. Az ő párja fogamzásgátlót szedett, emiatt a párom nem használt egyéb más védekezési módot mikor vele volt. Miután szakítottak, 3 hónap után, mert úgy érezték nem működhet köztük a kapcsolat, pár hétre rá közölte a nő, hogy terhes, és egyedül kívánja felnevelni a gyermeket.
Tehát a párom nem lett megkérdezve, hogy mi legyen a gyermekkel, viszont ha már így alakult szeretne a gyermek nevelésében részt venni és látogatni, amennyire lehet. Mindkettőjüknek az első gyereke.
Én nagyon tanácstalan vagyok. Úgy gondolom, hogy a párom az ő részéről megtett mindent, hiszen a nő védekezett, emiatt nem tudom elítélni. Viszont nekem ez egy nagy fájdalom is egyben, hogy hamarosan megszületik és mi lesz akkor.
Azt mondta nagyot hibázott, mikor elengedte a kezem és szeretne visszakapni. Én is szeretem még őt, viszont nem tudom a törtèntek után mi lenne a helyes döntés.
Alapból nem jó ötlet exxel összejönni, hát még úgy, hogy közben felcsinált valaki mást. Mi az, hogy ő megtett mindent? Gumit kellett volna húznia, alig ismerte a nőt, hogyan bízhatott benne?
Hogy mire számíthatsz? Pereskedésre, állandó feszültségre, pénztelenségre és hétvégente egy gyerekre, ja és nem mellesleg az anyjára, úgy kb még 18 évig.
Teljesen elfogadott védekezési mód a hormonális fogamzásgátló tabletta. A nő hazudott neki.
A bíróság, ha ezt a párod bizonyítani tudja, akkor felmenti a kötelezettségei alól.
Ebben az esetben azonban én azt is végiggondolnám, hogy biztosan az övé e a baba. Aki ilyenben képes hazudni, az másban is csont nélkül megteszi.
Járjatok a végére a dolognak, te meg döntsd el, hogy szereted e annyira a párod, hogy elfogadd ezt a szörnyű szituációt.
A nő meg hadd ne mondjam mit érdemelne. Undorító szutyok.
Kedves Utolsó!
Apasági teszt lesz mindenképpen, arra a párom is gondolt rögtön.
Én szeretem őt, és ahogy látom, most bármit megtenne, hogy visszakapjon. Fáj ez az egész, néha hibáztatom érte, néha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!