Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalkozó nő és egy alkalmazott férfi között működhet a dolog?
Figyelt kérdés
A neten elkezdtem ismerkedni egy olyan csajjal, akinek van saját cége és eléggé megtetszett, találkozóra is hívtam és várok a válaszára. Hogy tapasztaltátok működhet ilyen felállás? Az a vicc ebben, hogy én ráadásul antikapitalista marxista nézeteket vallok, tehát nem tudom, hogy ez mennyire gond. :D Toleráns lennék, csak jó kérdés, hogy tolerálná azt, hogy csak alkalmazott vagyok, mivel engem nem zavar, ha többet keres, modern férfinak tartom magam szerencsére.2018. nov. 11. 22:15
1/7 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy törvényszerű, hogy egy vállalkozó többet keres, mint egy alkalmazott? Unokatestvérem középvezető egy multinál alkalmazottként, a felesége fodrász vállalkozóként, és közel harmadannyit visz haza, mint a férje. Ez nem ettől függ.
Egyébként hogyne működhetne. A nézeteid már problémásabbak lehetnek, helyesebben az, hogy mennyire ragaszkodsz az ideológiáidhoz.
2/7 anonim válasza:
kapitalista koca, ne hagyd magad belevinni a rosszba, elvtársam ☭
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Inkább csak szimpatizálok azzal az ideológiával, de nem szeretném ráerőltetni. Azt írta ki a társkeresőre, hogy 500 ezer felett keres én meg kb. a harmadát.
2018. nov. 11. 22:40
4/7 anonim válasza:
500 ezer alkalmazottként is simán megkereshető
5/7 anonim válasza:
Az azért elég fura, ha valaki kiírja a társkeresőre, hogy mennyit keres, lol
6/7 anonim válasza:
> én ráadásul antikapitalista marxista nézeteket vallok
> 500 ezer felett keres én meg kb. a harmadát
lol
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Nem a pénzét nézem elsősorban, hanem a jellemét, nekem teljesen mindegy mennyit keres nem az számít csak most éppen ő tetszett meg nekem.
2018. nov. 12. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!