Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, fiúk/férfiak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, fiúk/férfiak, mit gondolnátok róla, ha a barátnőtöknek vagy a lánynak, akivel ismerkedtek, olyan hobbija lenne, amit javarészt fiúk szoktak végezni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 10. 21:47
1 2
 11/17 peca1000 ***** válasza:
100%
Nálunk az asszony szokott falat, vagy korlátot festeni, ha úgy alakul. :)
2019. aug. 10. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Én képregényeket gyűjtök és szeretem a survive horror, rpg stb. játékokat. Volt, hogy ilyet kaptam karácsonyra barátomtól.

Több olyan téma is érdekel, amivel főleg fiúk foglalkoznak.

Mondjuk ez csak itthon fura, barátom társaságában egy nő, lány sem ilyen érdeklődésű. Inkább nők szoktak beszólni, meg értetlenkedni, de ezt már megszoktam gyerekkorom óta ez van.

Legutóbb is vendégségben a nő próbált velem süteményekről beszélgetni, meg beszólt a barátainknak, hogy jaj már megint ezzel a dedóval játszotok (xbox). Nézett egy nagyot, amikor én közöltem, hogy engem érdekel ez a játék és szeretném még nézni egy ideig, ahogy játszanak.

Szerintem a legtöbb férfit ez nem zavarja, esetleg örül is neki.

2019. aug. 10. 23:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én asztaloskodom, imádom csinálni. Eddig az eddigi párjaim közül senki nem tett miatta megjegyzést. Most az mivel lenne jobb ha kötögetnék vagy horgolnák?
2019. aug. 11. 01:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13: nem akarsz a párom lenni? Engem sem zavar és kellene egy kis akasztós cucc otthonra. De mikor először feljössz úgyis magad ajánlod, hogy megcsinálod, annyira ordító a hiánya 🙂

(próbálok mindig asztalos csajokkal randizni mostanában, de a múltkor Dr. Asztalos nevű hölgyről is legnagyobb csalódásomra kiderült, hogy jogász, és nem tud nekem akasztós bizgentyűt csinálni. Dobtam is rögtön.

2019. aug. 11. 06:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, mert mehetnénk együtt is edzeni 🙂
2019. aug. 11. 07:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
@15: vagy lábnap helyett vasút modellezni, ha a csajnak éppen az a hobbija.
2019. aug. 11. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egymás ellen nyomnánk az autószimulátort
2019. aug. 12. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!