Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor egy kicsit is jobb viszonyban leszek egy férfival, azonnal bepróbálkozik?

Figyelt kérdés

Vagyis elkezdek haverkodni vkivel, már majdnem haveri lesz a viszony, erre mindegyikük bepróbálkozik. Miért?

Én csak haverkodni akarok, de mindig így járok...

2019. aug. 7. 21:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Ha bepróbálkozik az a baj, ha nem próbálkozik, akkor meg az.

Azt nem értem miért kell attól kétségbe esni, hogy egy szabad fiatal férfi próbálkozik egy csinos fiatal lánynál. Ez a világ rendje.

Te meg fogadod a közeledést, vagy elutasítod, ilyen egyszerű.

2019. aug. 7. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg észre sem veszed és flörtölsz.
2019. aug. 7. 22:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja és a legrosszabb, hogy olyanok is mindig nyomulnak, akik kapcsolatban vannak és azt kommunikálják, hogy otthon minden oké.:/
2019. aug. 7. 22:22
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem flörtölök, visszafogott vagyok és csak beszélgetek simán.
2019. aug. 7. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
42%

Haverkodj lanyokkal. Veluk is lehet mindenrol beszelgetni, mint a sracokkal. A lanyok is okosak es viccesek, de veluk meg a menstruaciorol is lehet csevegni. ;)

Nem szabad annyira meglepodnod azon, hogy a ferfiak a vonzo not latjak benned, nem pedig az uj kispajtasukat. Igazabol ez a termeszetes, hogy annak latnak, ami vagy: egy vonzo fiatal nonek, nem pedig egy nunis havernak.

2019. aug. 7. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne haverkodj.
2019. aug. 7. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Mi alapján nem tartod őket férfinak?

Félős vissza húzódó emberkékkel barátkozol?

2019. aug. 7. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem csinálnák ezt, többségük szüzen halna meg. Fordított esetben is áll ám a dolog: Miért van az, ha egy jó pasi haverkodni akar, akkor majdnem minden csaj többet akar? Vagy miért van az, hogy ha egy pasi csak szexet akar, akkor majdnem minden csaj utána többet is akar?
2019. aug. 7. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Szerencsére ilyen ritkán fordul elő velem.

3 hete felhívott egy mára már volt ismerős, hogy "akar kérdezni valamit tényleg komolyan:akarok-e barátnője lenni". Ha nemmel felelek, többet nem hív.

Nemet mondtam, mert megmondtam, hogy havernak tekintek rá, ezelőtt az incidens előtt, ergo: nem áltattam.

Ez volt életem egyik leggyorsabb 2 perce.

Ilyenkor nem tudom, mit vár az ember.

2019. aug. 8. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!