Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tart ez az állapot? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart ez az állapot? És én most mit csináljak? Miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek meghalt az anyukaja.

Azt mondta nekem ma hogy utal engem tűnjek el itthonról és sír.

Én még értem hogy rossz neki szomorú de miért mond ilyeneket?

Tényleg menjek el itthonról hagyjam egyedül? Meddig tart ez hogy csak sír és nem beszél értelmesen?

2019. aug. 7. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Na most 2 féle helyzet van ilyenkor.

1. az illető akinek meghalt egy közeli hozzátartozója, az vágyik arra, hogy a társához bújhasson , hogy vigyázzon rá, hogy óvja őt, hogy szeretgesse, kedveskedjen neki. Normális esetben ez van.

2. az illető egyedül akar lenni , még a társát sem akarja látni...ez általában kiábrándító tud lenni.

Szóval ezt megértheted mert vannak ilyen emberek, és ha túllép rajta akkor lehet, hogy minden a régi lesz.

De az életben még nagyon sok hasonló probléma lesz , és nem lehet mindig menekülni úgymond.

2019. aug. 7. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyet, nem küldtem el ezért még senkit a búsba. Se szülő se nagyszülő esetén. A mély gyász eltarthat 1-2 hónapig, utána már azért kifelé kezdenek jönni belőle. Mióta tart ez?

33/f

2019. aug. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!