Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok gátlásos a nőkkel? Gyerekkorom óta tart ez az állapot
Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 19:18
1/7 anonim válasza:
Talán fel kéne dolgozni a múltban ért sérelmeket, el kéne menni egy pszichológushoz és változtatni kéne az életeden.
Ennyi. Mégis, mit vársz tőlünk?
2/7 A kérdező kommentje:
De éppen ez az nem ért semmi sérelem
2019. márc. 31. 19:20
3/7 anonim válasza:
Véleményem szerint valamiben leértékeled magad, vagy hátrányban érzed magad ezért lehetsz gátlásos.
4/7 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta? Szerintem ez genetikailag kódolt nálam
2019. márc. 31. 19:26
5/7 anonim válasza:
ezzel semmi probléma nincs ez azt jelenti hogy van gerinced, becsületed és büszkeséged! persze az olyan alkalom ahol már a nő is és te is akarod a szexet vagy mit tudom én nem fejtetted ki a kérdést! akkor neked kell lépned... van azért egy határ a gátlásosság és a nyusziság közt
6/7 anonim válasza:
Pár szavas kérdésből fejtsük meg az életed nagy gondját? Pszichológusnak is több alkalmas terápia kell hozzá, sosem értettem ezeket az "izgulok, miért lehet" típusú kérdéseket.
Sztem kicsi az esélye, hogy genetikailag kódolva van, kaptál gyerekkorodban valami szuggesztiót, amit a tudatalattidból elő kell hozni, anyukád túlságosan kontroll alatt tartott, bármi lehet.
7/7 anonim válasza:
El kell menni a hipnózisba és ott megmondják, hogy mi történt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!