Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyeneket?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki számomra nem közömbös,ritkábban találkozunk,akkor mosolyogva beszélgetünk pár mondatot,de ennyi.Viszont szoktunk közösen bulizni,ahol olyanokat mondott már nekem,hogy én túl jó vagyok hozzá,ő nem olyan,mint amilyennek gondolom,jobbat érdemlek nála,aztán volt olyan is,hogy fél óráig ölelgetve ecsetelte,hogy mennyire bízik bennem,vigyázzak magamra,mert nagyon szeret és nem szeretné,hogy bántódásom lenne.
Egyszer az egyik buliban sírtam valaki miatt,aki becsapott és ő utána rákérdezett,hogy ugye nem ő bántott meg engem.
Vajon lehet a háttérben több is,vagy ne reménykedjek semmiben?
2019. jún. 13. 18:19
1/8 anonim válasza:
Tetszel neki, de az nem biztos, hogy komolyan venne.
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy nem venne komolyan?
2019. jún. 13. 18:26
4/8 anonim válasza:
Szerintem ehy balf😥sz.Mi tartja vissza,hogy közeledjen,ha ő nem olyan amilyennek gondolod,de nála jobbat érdemelsz?Kedvesnek gondolod,de valójában egy nőcsábász,ezért nem érdemled?Vagy gyógyszert szed az agybetegségére?Van valakije?Mert ha egyik sem,akkor ennek a nyálas dumának semmi értelme.Ennyi erővel el is hívhatna randizni,de csak süket depressziós szöveget nyomja.
5/8 anonim válasza:
Ezt akkor mondják, amikor csak szexelni akarnak. Megdugna, de nem járna veled. Ez a körítés meg azért kell, hogy utána ne balhézz, amikor lelép.
6/8 A kérdező kommentje:
Bulikban elég közel kerül a lányokhoz,amikor táncol(én soha nem táncoltam vele ilyen módon,még erre is szólt és mutatta,hogy hogyan kéne táncolnom). Puszilgat és ölelget. Ezért se tudom hova tenni,mert ha lenne valaki az életében,akkor ilyen viselkedés furcsa lenne. Meg egy ismerőse egyszer utalt rá,hogy ő rendes srác(nem kezd ki minden lánnyal). És nincs sok tapasztalatom ilyen téren.
2019. jún. 13. 20:14
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Akkor igazából sok mindentől viselkedhet így.
2019. jún. 13. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!