Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkóság volt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság volt nem elfogadnom az exbarátnő keznyújtását?

Figyelt kérdés
Parom tartja a kapcsolatot egy 10 evvel ezelőtt exevel, hosszú kapcsolat volt. Neha telefonon is beszélnek, meg ha az utcán összefutnak, kivel mi van. Most az történt, hogy találkoztunk ezzel a nővel meg kislányával az utcan, de bemutatkozáskor meg a keznyújtásat se fogadtam el. Párom alól nem rejtem véka alá, hogy nem tetszik hogy tartja vele a kapcsolatot.

2019. aug. 6. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%
Elmebeteg vagy es nagyob ciki. Mi futottunk mar ossze ferjem exevel az utcan, koszonzem, ő is nekem es kesz. Nem vagyunk allatok es magadat minosited.
2019. aug. 6. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Jól lejárattad magad és a párodat is. Most joggal hiszi a csaj hogy egyáltalán nem olyan erős a ti kapcsolatotok. Nekem baromi jól esne ha látnám hogy az exem ilyen xarul választott és ennyire óvodás szinten féltékeny rám a mostani nője. :D
2019. aug. 6. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen bunkóság volt.

Én a párom minden exét ismerem, egyikkel sincs rossz viszonyban. Ha összefutunk az utcán, beszélnek pár szót, nagyon ritkán telefonon is. Mindegyiknek köszönök, ha egyedül látom őket akkor is. Ismerkedésnél természetesen kezet fogtunk. Az egyiknek nem titkolt szándéka volt a páromat visszaszerezni, de ez nem az én problémám volt.

Nyilvánvalóan egyikkel sem leszünk a legjobb barátnők, de a köszönés alap. Magadat és a párodat is kellemetlen helyzetbe hoztad. Tuti, hogy szégyenkezik miattad.

2019. aug. 6. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Igen, bunkóság volt, de nyugi, csak saját magadat, és a pasidat (nyilvánvalóan nem a párod, hisz’ nem vagytok olyan szinten) járattad le ezzel... gratula... :)
2019. aug. 6. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem volt szép viselkedés, régi ex, 10 év alatt aztán annyiszor együtt lehettek volna, amennyiszer akarnak, mégsem ōk vannak együtt. A nőnek családja is van, felesleges féltékenykedni
2019. aug. 6. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bunkóság volt... javaslom a jelenlegi pasiddal való őszinte kommunikációt, meg egy nagy adag magadba nézést... ha kell, pszicológus segítségével.
2019. aug. 6. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság volt és le is járattad magadat. Én az ilyen buta, bizonytalan embereken jót szoktam derülni. Szerinted kivel csesztél ki? Nem vele. :D Megmutattad, milyen buta vagy és hogy a kapcsolatod sem 100%-os.
2019. aug. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!