Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság volt nem elfogadnom az exbarátnő keznyújtását?
A kézfogás eredetileg azt jelenti, hogy akivel kezet fogok, azzal békések a szándékaim, akivel nem, azzal meg ellenséges vagyok. Végülis a kérdező nem csinált semmi hülyeséget, ha nem protokoll értékét vesszük, hiszen nem titkoltan ellenséges az exbarátnővel. Az rosszabb lenne, ha jópofizna kirakatba, aztán áskálódna suttyomban.
33/f
Jujj... 😅
A kislánya meg gondolom szeplőtelen fogantatással jött létre - szerinted..., miközben végig csak a te pasidról álmodozott, és szőtte a terveket, h ha majd egyszer lesz neki csaja, hogyan fog szétválasztani titeket...
Ezek alapján, amit most itt bemutattál magadból iszonyat gáz, gyerekes, betegesen féltékeny, és (hogy a kérdésedre is válaszoljak) bunkó vagy.
Igen, az.
Tudom, a te szinteden lévő eq-nuku phitscháknak hiába magyaráznám, de egy próbát megér;
Sokat segítene, ha tudnátok erről beszélni a pasiddal, szal hogy te megtudd, h miért jó/esetleg fontos neki tartani a kapcsolatot az exével, ill. h te előszöris tudatosítsd magadban, másodszor el tudd mondani neki, h pontosan miért zavar a kapcsolattartás. Pl.: nem bízol benne, nem bízol magadban, nem érzed elég erősnek a kapcsolatotokat, stb...
Próbáltam egyszerűen fogalmazni, nem belemenni a dolgokba... stb., de őszintén remélem, h eljut az agyadig, és segíthet a hosszászólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!