Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatnál mennyire baj az, ha a nő túl rá menős?
Arra gondolok, ha nem ír neki a pasi, akkor rögtön azt gondolja, hogy nem is hiányzik neki
Vagy ha látja fenn facebookon akkor várja hogy írjon neki
Ha ezt megérzi a férfi, hogy a nő ennyire nem bír meg lenni nélküle az gáz?
Javaslom, hogy inkább iMessagen beszéljetek, ott nem látni, mikor elérhető és mikor látja az üzit. Viberen is be lehet állítani. Hidd el, rengeteg idegeskedést megspórolsz magadnak.
Amúgy meg elég gyerekes és önző dolog, hogy neked folyamatos figyelem kell. Más dolgai is vannak az embernek. Hidd el, ha fontos vagy valakinek, az nem abban nyilvánul meg, hogy folyamatosan csetel veled, még munkában is.
Tudom, hogy otthon van, nem dolgozik sokszor látom chaten, de nekem nem ír
Nem várom, nem is ez a helyes kifejezés, de jól esne ha néha rám irna csak úgy, hogy hiányzom, mivan velem, mivel telik a napom
Csak ennyit szeretnék tőle
Ja, szóval napközben sosem ír rád meg ilyesmi? Az mondjuk gáz, nekem se esne jól. Együtt laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!