Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyre lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyre lehet hozni? Részegen nagyon csúnyán viselkedtem a párommal, részletek a leírásban.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hétvégi bulin jól szórakoztunk szinte az este végéig.

Egy bizonyos szint után én elvesztettem a fonalat, nem is emlékszem mi történt. A helyszínen csúnyán beszéltem és baromságokat mondtam a párom barátainak, kellemetlen helyzetbe hoztam. Volt egy pillanat, amikor nem is ismertem meg a körülöttem lévőket. Hazavittek, a barátnőm pedig még maradni szeretett volna, ez lehetett hajnal 4 körül. Elájultam ahogy beértünk a házba és szegény egyedül volt velem, nagyon megijedt hogy akár meg is halhatok. Próbált segítséget hívni, nem ért el senkit. A kórháztól megkímélt.

Nem jellemző rám a piálás, nem szoktam ennyire túlzásba vinni, nem is értem magam és a helyzetet hogy történhetett.

Jogosan haragszik rám, illetve inkább csak csalódott, nagyon. Nem túl férfias látvány hullaként viselkedni és összehányni a lakást.

2,5 éve vagyunk együtt, pár héten belül összeköltöznénk, legalábbis eddig ez volt a felállás.

Szerintetek van esélyem helyrehozni? Természetesen minden érintettől őszintén bocsánatot kértem.

23F, a párom fiatalabb nálam.

2019. aug. 6. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Részegen igazat mond az ember... Ha mondjuk iszik némi bort és a haverokkal beszél. De egyre többet iszik, picit torzulnak a dolgok. Ha ennyire részeg voltal, simán lehet, hogy csak azért mondtad, mert azt érezted, hogy neked abban percben részegen nem kell segítség, magadtól is tudsz menni/hányni/létezni mert menő gyerek vagy. Ez ilyen tipikus matt részed attitűd. ilyenkor nem vagy beszámítható, amit ilyenkor mondasz az totálisan nem igaz, nem megbízható. Lényegében be voltál drogozva.

Nagyon gáz, ami történt így is, de szerintem menthető, ha nem lesz több ilyen

2019. aug. 6. 12:25
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kommentelő!

Köszönöm, szeretném én is így hinni.

Rohadt makacs és önfejű tudok lenni, ez valószínű felerősödött és ha éreztem a helyzetet mennyire kellemetlen simán lehet hogy csak arra vágytam mindenki hagyjon egyedül. Nem lett volna jó vége, hálás vagyok neki hogy velem maradt.

2019. aug. 6. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jol mondjak, nem igazsagszerumot ittal, hanem idegmerget. Semmi nincs veszve kerdezo! Oszinten megbantad es legkozelebb mar tenyleg tudni fogod, hogy mennyinel kell leallni.
2019. aug. 6. 18:30
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem csak az utóbbi miatt jutottunk ide, mint kiderült, hanem az utóbbi időben többször veszekedtünk miattam és néha úgy érezte nem szeretem igazán.

Azért élőben kaptam apró jeleket hogy még mindig érdeklem, holnap is találkozunk, szerintem miatta sikerül megváltoznom, látom reményt.

Köszönöm a pozitív hozzászólásokat nektek!

2019. aug. 7. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy alakult?
2019. okt. 13. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Legközelebb ne a határokat keresd, hanem a kólás üveget!

De volt ennél nagyobb baj is, ahogy lassan előadtad.

Szerintem már vége ennek.

2019. dec. 29. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem en voltam, hanem az ital! Lofaszt nem te. Van, aki vicces reszeg, van, aki bamba, van, aki sievafakad es van, aki agressziv. Az jon ki, ami belul van.
2021. febr. 18. 01:17
 18/18 anonim ***** válasza:

"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

Mielőtt válaszolni kezdek, mindig lecsekkolom, hogy létezik-e még egyáltalán, vagy csak a semminek írok. Ezúttal sem érdemes írni. Vége.

2021. febr. 18. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!