Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti erről mit gondoltok? Én teljesen fel vagyok háborodva.!
A lány akkora punci, hogy olyannak is mutogat képeket magáról, akik ilyen téren egyáltalán nem megbízhatóak. Ha te együtt vagy évek óta a barátoddal, és most is, és 20 év múlva is váltig állítod, hogy soha nem tenne ilyet veled, akkor csináljatok annyi képet, amennyit akartok. Mi is ezt tesszük.
De a lányok, akik oda kikerülnek a viselkedésük miatt megérdemlik.
hat nem tom de azert fura h egy pasi kezeben ilyen kepet hadjal hat legyen bizalom de ezt nem szabad :P
en egyiknek sem engedtem ilyen kepeket es nem is fogok
crystal 20
Ha valaki ilyen képeket csinál(tat) magáról, akkor az sokszor CSAK buta.
Viszont ha ö készitette a képeket, akkor szerzöi jogvédelem van rajta, és ezért senki nem teheti fel az internetre saját magán kivül - EZÉRT birósági eljárást lehet ellene inditani. (Az, hogy az exbarátnak odaadta, nem jogositja fel az exet arra, hogy bárkinek is megmutassa.
Ezen kivül a személyi jogokat is sérti - és minden KULTURORSZÁGBAN ezért egyrészt az oldalt bezáratnák, az oldal tulajdonosát igen komoly összegekre megbüntetnék, ugyanúgy azokat is, akik a képeket felrakják az oldalra.
HA ez Magyarországon nem igy van, akkor az nagy szegénységi bizonyitvány az országra (és a törvényeire) nézve.
Hogy ilyen oldal egyáltalán létezik, az meg a MO-on élö emberekröl állit ki szegénységi bizonyitványt.
Egyetértek a 15:50-essel.
Expasik.hu is van. Oda is olyan idióták kerülnek, akik mutogatják magukat.
Úgy gondolom aki ész nélkül képes a "szerelemre" és nem gondol a jövőre, azokat lehet később megnézni az excsajokon. Komolyan, mit gondolnak a tini csajok, hogy örökké együtt lesznek, mert olyan rohadt szerelmesek az adott héten?
A barátnőm úgy is kitudja mutatni felém a szeretetét, hogy nem készít magáról meztelen képeket, ahogy én sem.
15:50es vagyok...
attól, hogy törlik a hozzászólásom, még nekem van igazam:) ergo: csak ri.bik vannak ott, akik a "szia!" után szo.pnak és csak azután kérdik meg a fiú nevét (jó esetben...)
és ahogy az excsajok is mutatja: SOK VAN BELŐLÜK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!