Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hajtja a férfiakat és a nőket?
Azt szeretném megtudni, hogy mi az az érzés, ami a férfiakat vagy a nőket ilyen erővel hajtja a szex felé?
Nem tudom hogy erre lehet-e objektíven válaszolni, vagy egyáltalán leírni ezt az érzést. Van ennek valami fizikális tünete? Mármint pl. úgy, mintha valaki éhes lenne? Vagy milyen érzés az, amikor egy hétig nincs kielégítve így vagy úgy a szexuális vágy? Fizikailag milyen, engem ez érdekelne.
Én 31 éves nő vagyok, és még soha az életben nem éreztem szexuális vágyat senki iránt. Nem éreztem késztetést hogy megérintsem vagy ő megérintsen. Arra meg aztán pláne nem, hogy ágyba bújjak vele.
A kérdésemet pont ezért tettem fel, hogy maga az érzés milyen? Mit kellene éreznem? Annyira érdekelne hogy milyen is lehet valójában amiért megbolondulnak az emberek, ami miatt kapcsolatok és házasságok mennek tönkre.
A kérdésem nem provokatív, hanem tényleg érdekel a dolog.
Érdekes. A barátom is olyan mint én, és mondhatni tökéletesen és harmóniában éljük az életünket. Én azt látom sok helyen, hogy a szex miatt mennek tönkre életek, kapcsolatok, házasságok. Pontosan ezért kérdeztem, hogy milyen fizikális tünetei vannak a szexhiánynak?
Mi 4 éve vagyunk együtt, és abból kétszer feküdtünk le egymással, de az ég világon nem volt jobb, mintha csak sétáltunk volna egymással. Nálunk is megvan a gyengédség, az odafigyelés, de maga a szex egyáltalán nem jön fel semelyikünknél. Ha megnézem magunkat, tényleg nem úgy zajlik ez az egész nálunk mint másoknál. Mi egymást szeretjük, tisztán.
Egy kollégám mondta, hogy jól kell viselkednie otthon, mert szexelni akar. Én csodálkozva kérdeztem hogy ezt hogyan is érti, erre ő azt mondta, hogy úgy kell csinálnia mindent, ahogyan a párja akarja, azaz jópofiznia kell, azaz el kell játszania a jófiút, a figyelmes férfit. Kérdeztem tőle hogy ez nem alap nála? Erre azt mondta, hogy már 2 éve vannak együtt, a lángolás elmúlt, annyira már nem pörög a dolgok miatt, de a szexért előadja ezt a felvonást. Tehát ebből kiindulva azt gondolom, hogy sok férfi elszínészkedik egy szerepet hogy jó színben tűntesse fel magát, pusztán csak azért hogy kielégüljön.
Sosem fogom megérteni mi ez az érzés valójában. Olyan mint az éhség, amikor már mindegy csak együnk? Néha már azt gondolom, hogy hálás lehetek hogy én ezt nem érzem, mert így kimaradok az ilyen színjátékokból.
#2. Nekem az első barátom 10 hónapig udvarolt, amikor szó szerint megvert amiért nem volt még szex. Én jól éreztem magám vele, nekem nem hiányzott, azaz fel sem tűnt hogy nincs szex. Ő sem zaklatott vele.
amikor megvert, elmondta, hogy valójában nem így akarta, de a 10 hónap alatt felgyülemlett kielégítetlen szexuális energia elvette az eszét. Sosem fogom elfelejteni azt az eltorzult arcot, mintha nem is ember lett volna.
Ekkor voltam 19 éves. Innentől kezdve 8 évig rá sem tudtam gondolni mint párkapcsolatra. Majd jött a jelenlegi párom, akivel az első perctől fogva megvolt a közös hullámhossz, és már az elején jeleztem neki, hogy nekem nem fontos a szex. A szexnél az aktusra gondolok. Van masszírozás, összebújás, de egyikőnk sem akar mást. Teljesen kiegyensúlyozottak vagyunk, tele vagyunk energiával, tavasszal össze is házasodunk.
Tényleg csak az érdekelne, hogy hogyan uralkodhat ekkora erővel egy érzés az emberek felett. Vagyis mi ez az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!