Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiakat csak a vadászösztö...

A férfiakat csak a vadászösztön hajtja?

Figyelt kérdés
30 feletti férfiak véleménye érdekelne, hogy fokozatosan is bele tudtok szeretni valakibe, aki eddig egyébként csak a barátotok volt, vagy első látásra kell a tűz különben nem működik a dolog? És ha egy nő bevallja, hogy többet érez irántatok, akkor az onnantól már nem is érdekes, mert nem kell levadászni?
2014. szept. 17. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel a halászösztön, de majdnem ugyanaz, csak ezzel sikertelen vagyok...
2014. szept. 17. 15:12
 2/4 csabika1971 ***** válasza:

Hát őszintén mind a két variáció lehetséges.

De ezt igazából érezned kellene. Mert igaz én saját magamból indulok ki.

Azokkal a nőkkel akikkel barátkozom és tetszenek is, nem titkolom. Tisztában vannak vele, hogy többre is kapható lennék, ha akarnák és megfelelőek a körülmények (pl neki és nekem sincs senkim).

Az a nő mely nem tud erről, az azért van mert neki nem mondtam ilyent, és nem is tudnék vele kapcsolatot elképzelni.

2014. szept. 17. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
én inkàbb farászösztönű vagyok
2014. szept. 17. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok pasi, de most valami hasonló cipőben járok. Van egy negyvenes pasi, akivel hónapokon át hetente találkoztunk a munkánk miatt, nem éreztem iránta semmit, még szimpátiát sem, teljesen közömbös volt. Igaz négyszemközt nem is beszélgettünk, de nem is láttam rajta, hogy nagy történ magát a közelemben. Viszont pár hónapja úgy alakult, hogy kettesben kellet megcsinálnunk egy 30 perces munkát, de akkor valami megváltozott, azóta minden alkalommal kedvesebb hozzám, megérint mikor megjön vagy elmegy, folyton mosolyog rám, viccelődik, hiába vannak ott mások, akkor is az én véleményemre kíváncsi... Tehát attól, hogy nem volt meg a szerelem első látásra simán lehet még belőle valami.

A másik kérdésre rátérve egy pasinak nyíltan bevallani, hogy érzel valamit iránta a legnagyobb hülyeség (szerintem). Higgye csak azt, hogy ő irányít, hogy meg kell hódítania. Persze éreztetni kell, hogy szabad a pálya, de ha bevallod, hogy érzel valamit iránta még a végén beijed.

2014. szept. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!