Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti terveznétek olyan nővel leélni az életeteket, akit tegyük fel nagyon szerettek de ő nem akar gyereket és soha nem is fog? Vagy ha a kapcsolat közben derülne ez ki elhagynátok olyanért aki szül nektek utódot?
"Azért pontoz le, mert fáj neki az igazság, de az ilyen evolúciós zsákutcák, mint az is amelyik sterilizáltatta magát a bizonyítékai a természetnek, hogy a gyengék kiválasztódnak, az erősek túlélnek."
Azért megnézném ez a sok "erős" ember mire menne a családi támogatások nélkül,amit a gyermektelen embereket fizetnek.
Úgy már mindjárt másabb lenne az erős szó jelentése.
Havi keresetem nettó 600.. Ezzel mindent elmondtam.. Ahhoz meg semmi közöd hogy hol dolgozom.
No, én speciel az udvarlás időtartama alatt kiderítem ezeket a dolgokat általában, szóval nem jutnék ilyen lánnyal a kapcsolatig.
Ez nem igazán illik bele az én elképzeléseimbe, plusz vannak olyan jó génjeim, hogy érdemes legyen őket továbbadni.
És ne vedd magadra, általánosságban írtam.
“Kérdező, én azért, mert számomra alap a házasság, illetve szeretnék egy darab gyereket. Aki mindennap az ölembe ugrik, azt mondja, h "Apa, szeretlek, köszönöm h vagyok nektek" Szeretnék egy olyan gyereket, Aki majd azt mondatja, h elert valamit az életben, lett valaki, büszkén nézhetek rá, és ezt mondja majd 30 evesen:"Apa, köszönöm h valaki lehetek". Ez a véleményem.“
Na eeez aztán életszerű, tényleg. Csodálatos :))
Kérdező!
Én sem akarok se házasodni, se gyereket nem tervezek egyáltalán. Nálam is megvan az oka, és nem érdekel, ki mit gondol. Javaslom, téged se érdekeljen ;) vannak sokan, akik szintén így gondolkoznak férfiak-nők egyaránt. Ha te az elejétől kezdve nyílt lapokkal játszol és megmondod, hogy te ezeket nem akarod, akkor valószínű a kapcsolatnak ezzel vége. Aki akar gyereket és feleséget, az nem fog leállni olyannal, aki nem akar :) ha van egy kis esze legalábbis.
Én sem akarok gyereket, soha nem is akartam és soha nem is fogok akarni. 18 évesen is ezt mondtam, 25 évesen is és most 33 évesen is. Mondjuk házasodni akartam és meg is házasodtam. A lényeg, hogy ez a kapcsolat elején legyen tisztázva, ha mindkettő félnek megfelel így, akkor nincs gond. Az hogy erről ki mit gondol, az kit érdekel..
De amúgy undorító, amit valaki írt azokra, akik nem akarnak gyereket. Őszintén sajnálom, hogy ilyen primitív tuskók viszont előszeretettel szaporodnak és majd a gyereküknek is ezt a suttyó stílust adják tovább. Semmivel sem értéktelenebb egy gyerek nélküli ember egy gyerekestől! Mélységesen szánalmas, ha valaki élete céljának és egyetlen értelmének a gyerekcsinalast tekinti és úgy gondolja csak az lehet értékes, aki szaporodik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!