Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti terveznétek olyan nővel leélni az életeteket, akit tegyük fel nagyon szerettek de ő nem akar gyereket és soha nem is fog? Vagy ha a kapcsolat közben derülne ez ki elhagynátok olyanért aki szül nektek utódot?
#9 ez az egyik legnagyobb hülyeség amit valaha is hallottam, már bocsánat.
Egyébként én mindenkinek zöldet adok, értékelem hogy válaszoltatok még akkor is ha nagyon nem értek egyet vele.
Elég gáz ha valaki szerint az élet csak a gyerekvállalásról szól. Mondom ezt úgy, hogy én mindig is sok gyereket akartam, házassággal meg minden ilyen kis cuki dologgal.
Nem tudom miért nem akarsz gyereket, és nem is akarok kutakodni az életedben. Hidd el, lesz olyan pasi aki szintén nem akar majd. Az ismerősi körömben 4 ilyen csaj is van, ezek közül 2-nek férje, 1-nek pedig vőlegénye van, szóval nyugi..
Nem. Férfi először persze a szex miatt keresi nők társaságát (kapcsolatot azért, mert erre kaphatja a számára elérhető legjobb nőt), de később már ráérez arra is, hogy milyen fontos, hogy vér szerinti utódai legyenek.
Aki nem vallásos, annak a lelki békéhez kell az, hogy érezhesse, hogy valamilyen szinten utódai emlékezetében, egyes tulajdonságaikban marad fenn. Nem azért gürcölt sem ő, sem ősei, hogy távolabbi hozzátartozóké legyen vagyona.
3 vagyok. Jól írtam férfi vagyok xd
Fogsz bőven találni olyat,aki nem akar gyereket.
Nem mindenki akar,sőt egyre többen nem is vállalnak,azok közül sem,akik valaha is akartak.
Jobb az elején tisztázni,bár még olyan fiatal vagy,hogy ennek nem is kellene jelentősége legyen a párválasztásban.
Veled egyidős fiúkat ez még biztosan nem érdekli,az idősebbeket,akik pedig fiatal lánnyal akarnak lenni ugyanúgy nem érdekli a gyerekvállalás,mert akkor magukhoz hasonló korút keresnének.
31/f
Attól,hogy a szüleid élete kudarcba fulladt és ezt te szenvedted meg leginkább még nem kell ennyire szűklátókörűen tekinteni a világra és saját magadra. Ha megtalálod az igazi férfit, úgyis akarni fogod ezeket és ne határozzon meg a szüleid élete. Küzdj a saját életedért.
Nem személyeskedésnek szánom, szóval annyira ne vedd magadra.
Az egyik legjobb barátnőmék évek óta próbálnak összehozni egy kisbabát, de nem sikerül. Ő közölte a férjével, hogy elmegy akármilyen orvoshoz, de ha nem sikerül, mert neki valamilyen problémája van, folytassák külön az életüket, mert nem akarja megfosztani attól, hogy édesapa legyen.
Szia!
Gyereket sohasem szeretnék. Rossz gyermekkorom volt és jobb ha nekem nem lesz sohasem. Úgyhogy engem ez nem zavarna ha nem lenne gyerekem. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!