Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért érzelmi manipuláció?
Több okból is.
egyrészt az ügye a kérdés elején elvárást jelent.
"Ügye levitted a szemetet?" -> le kell volna vinned és nagyon remélem, hogy le is vitted. -> csak két elfogadható válasz van: az "igen" és a "már viszem is", egyébként balhé van.
másrészt ügyével szinte csak hatalmi pozícióból kezdünk kérdést.
harmadrészt így egyben azt jelenti, hogy én szeretlek, ezért neked is szeretned kell engem és ajánlom, hogy így is legyen.
baromi szemét egy mondat, ha engem kérdezel. aki ilyet mond, azt lendületből kell faképnél hagyni, különben nagyon meg fogod járni.
hát igen... ez olyan szürke zóna... mert ha nem mondja magától akkor te nem tudod vagyis legalább jobban érzed magad ha mondja magától! ez pedig egy kicsit kényszeres mivel te már mondtad neki hogy szeretlek
ugy lenne jobb ha csak annyit kérdezel tőle hogy szeretsz és ha azt mondja hogy igen akkor azt kell kérdezni hogy mit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!