Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értette meg ezt elsőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értette meg ezt elsőre?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, itt lakik a szülővárosomban. Én egyetemista vagyok, jövő félévem úgy fog kinézni, hogy este 8-ig bent vagyok pénteken, ekkor már abszolút nincs vonat, vagy busz vagy bármi haza, nem tudok távkapcsolatban lenni így. Tehát ha eleve szeretném is, tudom hogy nem működne. Szerinte ez csak kifogás. Pedig nem az, voltam már tavkapcsolatban, és rohadt nehéz.
2019. aug. 2. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Majd feldolgozza. Egy visszautasítás nem esik jól senkinek, valahol érthető, hogy nem pozitív volt az első reakció. Engedd el a dolgot.
2019. aug. 2. 21:23
 2/2 Ramos ökle ***** válasza:
Az nem megoldás, hogy egyszer ő, egyszer meg te utazol? Persze ha neked nem oké, akkor nem.
2019. aug. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!