Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elsőre mit gondolnál?
A barátnőd be akar mutatni egy ismerősének, egy pasinak.
Megszervez egy találkozót, de a pasi nem tudja. Ezért a szokásos ruházatában és stílusában érkezik.
- fekete zakó
- fekete ing
- fekete cipő
- fekete, egyszerű csatos, bőr öv
- sötét farmer
- fekete bőrkesztyű
- elegáns, antik Omega öltönyóra
- Ray Ban napszemüveg
- ingzsebből kilógó Parker toll
- régi, nyomógombos telefon
- Versace parfüm
- bőr pisztolytáska, benne Alfa gumis revolver
Azt, hogy a Farsang még odébb van.
G
Kinevetném szegényt. Nekem egy férfi nem ettől lesz férfi... Még csak nem is vonz az ilyen pasi.
Szerencsére ezzel a barátnőim tisztában vannak és nem szerveznének le egy ilyen találkozót. Rossz végkimenetele lenne.
Örülök, hogy már ez a divat. A gótikus lemezvértem már kezdett qrva nehéz lenni meg már az átizzadt gambesonom is emlékeztetett a savanyú lábszagra. Arról nem is beszélve, hogy a másfél kezes kardom nem egyszer becsukta a villamos így keletkezett 327 ezer tartozásom a bkv felé, azt állítják ingyen utaztam :'(
32/f
Azt gondolnám, hogy többnek akar látszani, mint amennyi valójában. Mesterkélt.
- fekete ing
- fekete cipő
- fekete, egyszerű csatos, bőr öv
- sötét farmer
Ennyi épp elég lenne, a többi cucc nevetséges.
te pisztollyal járkálsz folyamat? igazival
? ha igazi, akkor ijesztő és furcsa. ha mű akkor meg nevetséges. szóval szerintem inkább felejtsd el. egy normális, elegáns öltözék épp elég. nem kell túljátszani a nagymenő stílust se, mert könnyen átbillensz a nevetséges oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!