Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikeres férfiak, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres férfiak, akik már fiatalon (35 alatt) is azok! Mennyi vagyonotok van?

Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

A felnőtt párkapcsolatok kategória tele van nőgyűlölő incelekkel, szorongókkal, mamahotelesekkel, és akkor egy ilyen kérdés alatt hirtelen 50-100 milliós vagyonnal, kiegyensúlyozott kapcsolatokkal, minden földi jóval dicsekedik mindenki.

Valahogy nem tudom elhinni, hogy az ilyen emberek valóban ennek az odalnak aktív felhasználói lennének.

2019. aug. 2. 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

Éppen a múltkor matekozgattam ezen, a definíciód alapján nem vagyok vagyonos, mivel 50 misi alatt vagyok és "csak" egy melós, de a sikert én elégedettségben mérem, annak alapján meg az vagyok. Most valami passzív jövedelem után nézek, ami valszeg albérletezés lesz és 35 éves koromra biztosan meg lesz.

33/f

2019. aug. 2. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagyok aktív felhasználó, néhány hete regisztráltam.

Ebben a kategóriában eddig kb. 10 kérdésre válaszoltam.

Nagyon sok itt a kamu kérdés és troll, nem is leszek tartósan itt, úgy sejtem. Fárasztó.

2019. aug. 2. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Mit jelent számodra a siker?

Nekem azt, hogy alapvetően boldognak mondhatom magam. Nem vagyok gazdag, de talán az átlagnál egy picit jobban élek. A munkámat szeretem, nem úgy kelek reggelente, hogy jajj, menni kell melózni. Van hobbim (zenélek), amiben amatőr szinten sikeres vagyok, bejártam már vele a fél világot. Sportolok, többször lefutottam már a félmaratont, ezeket is sikernek éltem meg. Szálkás, izmos vagyok (kis pocakkal), emiatt a korosztályomban jó megjelenésűnek számítok. Van egy barátnőm, akivel jó a kapcsolatunk, hosszú távra tervezünk, szerintem jövőre megkérem majd a kezét is.

A vagyonom?

Van egy 50 nm-es másfél szobás téglalakásom egy megyeszékhelyen, az értéke kb. 17-18 millió Ft lehet (én még 10 alatt vettem). Van egy 17 éves német prémium autóm, már 13 éve megvan, szerencsére jó műszaki állapotban, különben már eladtam volna. Értéke kb. 1 millió Ft. Ezeken kívül minden megtakarítást, bútort, műszaki cikket, stb. összeszedve kb. még 5-6 millió Ft lehet a vagyonom. Tehát összesen jóindulatúan max. 25 millió Ft. Hitelem hál'isten már nincs, mindent visszafizettem.

36/F

2019. aug. 2. 15:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Itt micsoda hantaparádé lesz :D

Ebben az országban 3 módon lehetsz anyagilag sikeres:

1.Rokona vagy valamelyik fejesnek és a "főnök unokaöccse" jelleggel kapsz zsíros pozíciót.

2.Végletekig dolgozol ilyen napi 22 órákat heti 6 napban.

3.Szerencséd van, nyersz a lottón, örökölsz.

Jó persze lehetőség még a szélhámoskodás, szektával elszedni a hívek pénzét, bűnbanda tagjaként "kaszálni a lóvét" ilyen "Fedőneve Donnie Brasco" filmben látott maffia tagjaként. De ez nem túl legális!

2019. aug. 2. 15:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Illetve van még egy, de ez a társadalomnak ilyen 0,00001% érintett benne: Amikor a hobbid megegyezik egy olyan munkával amivel végtelen pénzt lehet kaszálni. De erre születni kell, szóval...
2019. aug. 2. 15:27
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

#15 Hantának lehet hanta, mert interneten mindenki azt ír amit akar, és ez az oldal amúgysem a sikeres emberek gyűjtőhelye, ugyanakkor te képezed a másik végletet, aki csak sajnáltatja magát, és árad belőle a negativitás.

Legalábbis én jóformán csak ezt láttam eddig tőled.

Lehet tanulni valami értelmes hiányszakmát, továbbképezni magad és akkor lehet kaszálni. Legyen az akár ács, akár informatikus.

Közhely vagy sem, nyílván sírni a legkönnyebb.

2019. aug. 2. 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:
50 millió nem nagy vagyon. Jelenleg az ingatlan árak rakétázásával erre könnyen szert lehet tenni. 100 millió már kicsit jobb, főleg ha te magad szeded össze, de igenis egyre több komolyabb vagyon létezik, miközben a szegények száma is nagyon növekszik. Az igazi pénz szerintem 2-300 milliónál kezdődik, de általában az sem kp-ban áll, hanem befeketés, ingatlan, részvény, kötvény, vállalkozás stb. Létezik az örökség is, de az elég ritka. És igen, aki saját erejéből gazdagszik az bizony azt csinálja általában amit szeret.
2019. aug. 2. 20:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben az országban 3 módon lehetsz anyagilag sikeres"

Legalábbis a te végletekig kisarkított, extrém módon defetista realitásodban, de azt senki nem irigyli tőled.

2019. aug. 2. 21:07
 20/21 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

A magyar gazdaság olyannyira fellendült, hogy hamarosan elhagyja a sztratoszférát, és Föld körüli pályára áll. :D Hagyjuk már.

Azért Orbán még mindenki szerint kötsög, obviously.

2019. aug. 2. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!