Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mit gondoltok azokról a lányokról, akik fiatalon kávézóban dolgoznak?

Figyelt kérdés
Tehat egyetem mellett reszmunkaidoben kavet foznek , fizikai munkat vegeznek es keveset keresnek
2019. júl. 25. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne? Nem rendes munka vagy mi?
2019. júl. 25. 10:56
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
100%

Valószínű azt, hogy okés, igen, ismeri a pénz, munka értékét, szorgos, belátó, esetleg valamilyen szinten önálló is.

Az, hogy keveset keres, szerintem nem releváns a kérdésben.

Alapvetően az órabérek nem túl magasak egy ilyen helyen, plusz a részmunkaidő sem javít ezen végső soron.

Ezen túlmenően semmilyen következtetést nem vonok le, csak konkrét személyekről.

2019. júl. 25. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

szüksége van a pénzre és megdolgozik érte, nincs ezzel gond

vagy nem tudom mit szeretnél pontosan tudni

2019. júl. 25. 10:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Hat szerintem kereshetnének jobb allast is. Irodai munkat.
2019. júl. 25. 11:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pénzt keresni kávéfőzéssel, takarítással, árufeltöltéssel, stb és lehet aláfeküdni pénzesebb embernek. Aki az utóbbival keresi a pénzt, messze nem becsülöm annyira, mint aki kávét főz.
2019. júl. 25. 11:10
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

én irodában dolgozom, nem mindenkinek való az irodai munka

meg akkor is kell valaki a kávézóba, tehát attól, mert mindenkit beültetünk 1 irodába aztán 50 évesen elküldjük őket kávét főzni még nem lesz jobb :D

2019. júl. 25. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen hihetetlen,nem mindenki szeret egész nap egy gép előtt ülni. Nem mindenhol vannak irodaházak sem. Illetve magánügy ki mit dolgozik és miért..
2019. júl. 25. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:

A férfiaknak nem fontos annyira egy nő társadalmi, szociális, anyagi helyzete, mint fordítva a nőknek ezek egy férfiban.

A férfiak 90%-ának igényeit 90%-ban kielégíti egy számára vonzó arcú és alkatú nő, aki személyiségre is hosszú távon elviselhető, együtt lehet vele élni. Ennyi. Itt is magyarul leszarom hol dolgozik. Már az is nagy szó, hogy dolgozik, nem a szülei pénzén él. Ez önmagában is egy jó jel

2019. júl. 25. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesülne a vágyad akkor meg az lenne a bajod hogy a kávézókban miért öreg elhízott nők dolgoznak. Egyébként részmunkaidős irodai munkát ami igazodik a főiskola tanrendjéhez, nem sokat találsz. Te mit bíznál rá egy ilyen kolléganőre egy irodában? Sose tudod másnap délelőtt vagy délután tud menni. Részmunkaidőben az irodai munkát sem fizetik túl. Gyanítom a barátnőd egy kávézóban dolgozik suli mellett és te most féltékeny vagy. Megnyugtatlak, a kávézói munka kreativab mint részmunkaidőben a semmit tologatni egy irodában :) 37/N
2019. júl. 25. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel az országgal, hogy senki nem akar dolgozni... te meg egy suttyó vagy. :D
2019. júl. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!