Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fura, hogy szexkap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fura, hogy szexkapcsolatban van összebújás, simogatás, együtt filmezés?

Figyelt kérdés
8 hónapja tart, egyikünk sem akar többet. Baj van velem vagy ez még normális? :D
2019. aug. 2. 01:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem is normalis. Bar nagyon ritka. Szerencsemre nekem is hasonloban van reszem es meg soha nem voltam ennyire kiegyensulyozott. Lehet, hogy sokak szemeben ez nem valami peldaerteku, de nekem igy jo, es csak ez szamit.🤗
2019. aug. 8. 10:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt mondom, hogy korrektek vagyunk egymással, nyílt lapokkal játszunk, neki és nekem is így megfelel, jó hatással van rám, én is kiegyensúlyozottnak érzem magam, más szereplője pedig nincs a történetnek tehát nem érdekel ki mit gondol. Annyiban igen, ami miatt nem reklámozom, nem szeretném ha ez így elterjedne rólam, hogy én ilyen lány vagyok úgymond, hiszen örülnék ha találnék valakit, akivel tervezhetek és egy percig se gondolkodnék, hogy ezt a kapcsolatot akkor azonnal lezárom.
2019. aug. 10. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!