Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb diáklánynak szexuáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb diáklánynak szexuális szolgáltatást kell nyújtania a lakhatásért és megélhetésért Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kevesen beszélnek erről, ez egy igazi tabu téma a mai közéletben, de ha manapság tovább szeretne tanulni valaki egy nagyvárosban, és mondjuk a szülei nem pénzesek nagyon és nem tudják támogatni olyan sok pénzzel, akkor kénytelen lesz valaki átmenetileg egyfajta diszkrét prostituáltnak lenni? Manapság már egy szoba bérlése is egy fizetés, honnan lenne ilyesmire pénze egy diáklánynak? A valóságban nagyon gyakori az, hogy "csak fiatal diáklányoknak" kiadó szobában valójában a főbérlő szexuális szolgáltatást is követel a hölgytől, persze teljes titokban és diszkréten?
2019. aug. 1. 19:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem, te szerencsétlen. Szerinted a diák fiúk is curvalkodnak? Vagy nekik olcsóbb a tandíj? Ilyen idiótat, mint te.

Lassan aki egyetemista, az egy prosti is az ilyen phasz janiknak.

2019. aug. 1. 20:11
 12/25 anonim ***** válasza:
21%

Ez teljesmértékben így van. Egyik véglet azok a palimadarak, akik azt mondják, hogy a barátnőm még tanul, de együtt lakunk ez is egy diszkrét módja ennek.

A másik az általad említett, a legnagyobb tévedésben viszont a sugardaddyk által szexért cserébe kitartott lányok vannak.

Sok ilyet olvasni, hallani, magamutogatás, shopping, etc.

Nekem az egyik csajom esett ilyen hibába fiatalabb korában. Észre sem vette, hogy egy 60 körüli faszi kitartja. Megvett neki mindent, ment a magamutogatás, szex az öreggel, luxusszállodák és luxus nyaralások.

Gondolhatod, előtte háziorvosa volt és a csaj szülei válása idején használta ki a féreg a lelkileg esetlen 20-21 éves csajt...

Sajnos nekem csak miután összejöttünk tárta fel ezeket a dolgokat a múltjáról, azt is csak később tudtam meg, hogy ez a vén g* ci valójában hány éves is.

Az ilyen csajokat nem kell félteni, általában notorikus hazudozók, képesek saját magukat is becsapni. Kezdve azzal, hogy ezt egyébként titkolják akár a családjuk előtt is. Ennek a csajnak is mikor kitudódott a dolog az apjával megszakadt a kapcsolata (az apjánál is idősebb a volt a “palija”...)

Azóta gondolkodtam, hogy lehet ha előbb elmondja lepattintom a csajt...

Általánosságban elmondható, hogy ez egy trend mostanság. Sajnos

2019. aug. 1. 20:12
 13/25 A kérdező kommentje:

"Szerinted a diák fiúk is curvalkodnak? "

A diák fiúk azok kidolgozzák a belüket vagy nem mennek továbbtanulni, ha nem tudja őket támogatni fater. Ezért van jóval kevesebb fiú diák, mint lány. A továbbtanulás bizony költséges dolog, amit valamiből finanszírozni kell.

2019. aug. 1. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

# 13: Ezt meg honnan a bánatból vetted, hogy kevesebb a fiú diák, mint a lány? És a lányok nem dolgozhatnak, az kizárt?

Egyébként nekem kb. a fél csoportom bejárós volt, otthon lakott a szüleivel. Akik nem, azok koleszban, vagy albérletben laktak többedmagukkal (nyilván nem egyedül béreltek egy lakást, hanem mondjuk öten). A fiatal diáklányoknak szóló szoba az azt jelenti, hogy már van a lakásban 4 másik diáklány (vagy három, vagy kettő, attól függ, mekkora a lakás), és nyilván hasonló lakótársat keresnek maguk mellé.

2019. aug. 1. 20:25
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

"Ezért van jóval kevesebb fiú diák, mint lány"

Na persze. Nonszensz, hogy egyes nogyulolo luzerek, mit meg nem engednek maguknak.

2019. aug. 1. 20:26
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Hát nekem nem gazdagok a szüleim, de még nem kellett soha krválkodnom, ahogy egyetlen egyetemista barátnőmnek, ismerősömnek sem. Aki akarja, az olcsón is meg tudja oldani az egyetemet. Nem muszáj albérletben lakni, a legtöbb koli nálunk 8-15 ezer ft per hó. Persze nem luxus szálloda kategória, de legalább tükör van, amibe bele tudok nézni úgy, hogy nem okádok magamtól. A mi szakunkon nincs gyakornoki munka és hasonlók, de sok más szakon fizetnek a nyári gyakorlatért, gyakornokoskodásért egyetem alatt, több ismerősöm már egyetemistaként többet keres ezzel, mint amennyit én valaha is fogok diplomával. Diákmunkára bárkinek lehetősége van, még ha nem is tud annyit dolgozni, hogy ebből tartsa el magát, de azért aki rászorul, annak sokat jelent egy kevés pénz is. Ha év közben nem is, de nyáron ha nincs kötelező gyakorlat vagy hasonló, akkor mindenképpen ráér többet dolgozni az ember, esetleg külföldön is. Rossz szociális helyzet esetén jár szociális ösztöndíj, jó átlag után pedig tanulmányi ösztöndíj, ami nálunk mondjuk szánalmasan kevés és röhejes elképzelés, hogy valaki kizárólag ebből éljen, de nem önmagában, hanem kombinációban nézzük most a különböző bevételi forrásokat a prostitúción kívül. Ha valaki jó egy nyelvből vagy bármilyen tantárgyból, akkor vállalhat különórákat, érettségi felkészítést, korrepetálást, vizsgára felkészítést. Ha valaki szépen tud mittomén, mondjuk körmöt festeni vagy hajat vágni, akkor ezért is kérhet pénzt. Legvégső esetben, ha a fentiek közül egyikre sincs lehetősége/kedve valakinek, még akkor is ott van a diákhitel. Szóval ha egy nő valakinek megpróbálja bemesélni, hogy "nem volt más lehetősége" a prostitúción kívül, akkor ezt valójában úgy érti, hogy a fentiek közül mindegyikhez lusta/buta volt és könnyebbnek találta széttenni a lábát, ami nem feltétlenül elítélendő, mert végül is az ő dolga és neki kell tükörbe néznie, de azért ne állítsuk már be úgy, hogy erre őt "kényszerítette" bárki is (ha pedig valójában kényszerítés történt, akkor érdemes lenne jogi útra terelni az ügyet).
2019. aug. 1. 20:31
 17/25 A kérdező kommentje:

Utánanézhetsz, erről vannak hivatalos statisztikák is. Ilyen 60-40% a nő/férfi arány összesítve a magyar felsőoktatási intézmények hallgatói között.

És nem vagyok nőgyűlölő egyáltalán, sőt még csak el sem ítélem ezt az egészet. Csak fura belegondolni, hogy milyen sok "titkos prosti" mellett sétálok el az utcán nap mint nap.

2019. aug. 1. 20:36
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Én laktam ilyen "csak fiatal diáklányoknak" albiban. Öten laktunk egy két és félszobás pesti panelban. A tulaj havonta egyszer jött beszedni a bérleti díjat. Én tanulás mellett diákmunkáztam + a szüleim támogattak. Más nem.

Egy szoba bérlése egy fizetés? Hát nagyon rossz fizetésed lehet... Még lakást bérelni is lehet Pesten 100 + rezsiért, na az már lehet egy fizetés... de nyilván nem azért tanul az ember, hogy ennyit keressen.

A párom (férfi) koleszban lakott, vett fel diákhitelt, abból élt a tanulmányai alatt. De ugyanezt lányok is simán megtehetik.

2019. aug. 1. 20:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyre többet hallani ezt a szót sokmindenre vonatkozóan, hogy "kell". Nem hiszem el, hogy egy egészséges embernek nincs választása, és nem használja az agyát.
2019. aug. 1. 20:45
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
Az összes felsőoktatási intézményben a diákok 70%-a bejárós, a szüleinél lakik. Tehát nekik nem kell lakbért fizetniük. És igen, a szegényebb családok nem engedhetik meg maguknak, hogy 20-30 éves korig eltartsák a felnőtt gyereküket, mire keresni kezd. Középosztálytól fölfele számít valós lehetőségnek, hogy OLYAN felsőoktatásba járj, ami élvonalbeli és a teljes aktív idődet igényli.
2019. aug. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!