Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb diáklánynak szexuális szolgáltatást kell nyújtania a lakhatásért és megélhetésért Magyarországon?
Nem, te szerencsétlen. Szerinted a diák fiúk is curvalkodnak? Vagy nekik olcsóbb a tandíj? Ilyen idiótat, mint te.
Lassan aki egyetemista, az egy prosti is az ilyen phasz janiknak.
Ez teljesmértékben így van. Egyik véglet azok a palimadarak, akik azt mondják, hogy a barátnőm még tanul, de együtt lakunk ez is egy diszkrét módja ennek.
A másik az általad említett, a legnagyobb tévedésben viszont a sugardaddyk által szexért cserébe kitartott lányok vannak.
Sok ilyet olvasni, hallani, magamutogatás, shopping, etc.
Nekem az egyik csajom esett ilyen hibába fiatalabb korában. Észre sem vette, hogy egy 60 körüli faszi kitartja. Megvett neki mindent, ment a magamutogatás, szex az öreggel, luxusszállodák és luxus nyaralások.
Gondolhatod, előtte háziorvosa volt és a csaj szülei válása idején használta ki a féreg a lelkileg esetlen 20-21 éves csajt...
Sajnos nekem csak miután összejöttünk tárta fel ezeket a dolgokat a múltjáról, azt is csak később tudtam meg, hogy ez a vén g* ci valójában hány éves is.
Az ilyen csajokat nem kell félteni, általában notorikus hazudozók, képesek saját magukat is becsapni. Kezdve azzal, hogy ezt egyébként titkolják akár a családjuk előtt is. Ennek a csajnak is mikor kitudódott a dolog az apjával megszakadt a kapcsolata (az apjánál is idősebb a volt a “palija”...)
Azóta gondolkodtam, hogy lehet ha előbb elmondja lepattintom a csajt...
Általánosságban elmondható, hogy ez egy trend mostanság. Sajnos
"Szerinted a diák fiúk is curvalkodnak? "
A diák fiúk azok kidolgozzák a belüket vagy nem mennek továbbtanulni, ha nem tudja őket támogatni fater. Ezért van jóval kevesebb fiú diák, mint lány. A továbbtanulás bizony költséges dolog, amit valamiből finanszírozni kell.
# 13: Ezt meg honnan a bánatból vetted, hogy kevesebb a fiú diák, mint a lány? És a lányok nem dolgozhatnak, az kizárt?
Egyébként nekem kb. a fél csoportom bejárós volt, otthon lakott a szüleivel. Akik nem, azok koleszban, vagy albérletben laktak többedmagukkal (nyilván nem egyedül béreltek egy lakást, hanem mondjuk öten). A fiatal diáklányoknak szóló szoba az azt jelenti, hogy már van a lakásban 4 másik diáklány (vagy három, vagy kettő, attól függ, mekkora a lakás), és nyilván hasonló lakótársat keresnek maguk mellé.
"Ezért van jóval kevesebb fiú diák, mint lány"
Na persze. Nonszensz, hogy egyes nogyulolo luzerek, mit meg nem engednek maguknak.
Utánanézhetsz, erről vannak hivatalos statisztikák is. Ilyen 60-40% a nő/férfi arány összesítve a magyar felsőoktatási intézmények hallgatói között.
És nem vagyok nőgyűlölő egyáltalán, sőt még csak el sem ítélem ezt az egészet. Csak fura belegondolni, hogy milyen sok "titkos prosti" mellett sétálok el az utcán nap mint nap.
Én laktam ilyen "csak fiatal diáklányoknak" albiban. Öten laktunk egy két és félszobás pesti panelban. A tulaj havonta egyszer jött beszedni a bérleti díjat. Én tanulás mellett diákmunkáztam + a szüleim támogattak. Más nem.
Egy szoba bérlése egy fizetés? Hát nagyon rossz fizetésed lehet... Még lakást bérelni is lehet Pesten 100 + rezsiért, na az már lehet egy fizetés... de nyilván nem azért tanul az ember, hogy ennyit keressen.
A párom (férfi) koleszban lakott, vett fel diákhitelt, abból élt a tanulmányai alatt. De ugyanezt lányok is simán megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!