Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb diáklánynak szexuális szolgáltatást kell nyújtania a lakhatásért és megélhetésért Magyarországon?
Figyelt kérdés
Kevesen beszélnek erről, ez egy igazi tabu téma a mai közéletben, de ha manapság tovább szeretne tanulni valaki egy nagyvárosban, és mondjuk a szülei nem pénzesek nagyon és nem tudják támogatni olyan sok pénzzel, akkor kénytelen lesz valaki átmenetileg egyfajta diszkrét prostituáltnak lenni? Manapság már egy szoba bérlése is egy fizetés, honnan lenne ilyesmire pénze egy diáklánynak? A valóságban nagyon gyakori az, hogy "csak fiatal diáklányoknak" kiadó szobában valójában a főbérlő szexuális szolgáltatást is követel a hölgytől, persze teljes titokban és diszkréten?2019. aug. 1. 19:47
1/25 anonim válasza:
Vili te nagyon... a dagadt csúnya lányoknak szerinted miből futja rá?? Diákmunka?? Tescoban minden 2. Pénztáros egyetemista. Diákhitel zrt? Ösztöndíj? Lakhatási támogatás?
2/25 anonim válasza:
Vagy dolgozni, de ebben az országban az szitokszó...
3/25 Lazy Lover válasza:
talált! az utcánkban is lakott 1 ilyen nő csak számlát kellett fizetnie az albi pénzt ledolgozta a tulajnak :D nem kamuzok a tulaj mondta
4/25 anonim válasza:
Lehet azt az utat is választani, meg lehet a munkát is. Mindenkinek szíve joga eldönteni. A többség azért szerintem nem a k*rválkodást választja.
5/25 anonim válasza:
Sose szorultam erre.
Igaz, külföldön, de saját zsebből fizetem az egyetemi kollágiumot és így is marad pénzem.
Vannak ám más jól kereső munkák is.
21/L
6/25 A kérdező kommentje:
"Igaz, külföldön, de saját zsebből fizetem az egyetemi kollágiumot és így is marad pénzem."
Külföldön igen. De most Magyarországról szól a kérdés, ezt külön ki is hangsúlyoztam.
2019. aug. 1. 19:56
7/25 anonim válasza:
Dehogy kell, csak könnyű erre fogni, hogy nincs kedve más úthoz.
8/25 anonim válasza:
"a tulaj mondta"
Ami természetesen garancia arra, hogy igaz is volt, mi? :DDD
10/25 anonim válasza:
5 évig voltam egyetemista, 3 évig alapképzésen, 2 évig mesteren. Ebből a 2. félévtől kezdve dolgoztam, mivel itthonról már nem hogy nem kaptam, de nekem kellett hazaadni. Diákmunkákból tartottam fent magam, volt, amikor egyszerre többől is, plusz van tanulmányi ösztöndíj és szociális támogatás. Minden nyáron igyekeztem minél többet dolgozni, hogy tudjak félretenni és ha évközben jön egy váratlan kiadás, legyen némi tartalékom. A szaktársaim többsége szintén így tett, normális munkahelyen. Láss csodát, elvégeztük az egyetemet és nem haltunk éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!