Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 30 feletti hölgyek ha már kapcsolatra nem is, de szexkapcsolat erejéig sem állnak szóba a fiatalabb “udvarlóival”?
A nők általában nem veszik komolyan a fiatal pasik közeledését, főleg nem komoly kapcsolatra tervezve.
Csak kérdezem: hány fiatal pasi akar tartós kapcsolatot idősebb nővel, és hány csak kíváncsiságból 1-2 alkalmat?
És itt a magyarázat miért is ütközöl falba kedves kérdező.
Nekem is mondták már ezt /30+os nő vagyok/, kb 3X. Nem hittem el, és jól tettem.
Elvileg nem lehet általánosítani semmiben de ebben a kérdésben lehet.
Van olyan srác ismerősöm aki valóban ilyen kapcsolatot keresett Talált is.Ha nem találsz hidd el, megérzik a nők,hogy mit szeretnél.
A kérdésedben is írod a szexkapcsolatot...azt lehiszem, de komolyat nem.
Hogy miért nem akarok semmilyen kapcsolatot nálam jóval fiatalabb férfival...
Ahhoz, hogy valakihez vonzódni tudjak, nekem kell egyfajta összhang. Minden fiatal (lányok és fiúk) azt gondolják, hogy ők a koruknál érettebbek... de ez nincs így, vagy legalábbis nem minden téren.
Az én "kategóriámban" olyan férfiak vannak, akik teljesen önállóak, van élettapasztalatuk, sokéves párkapcsolati tapasztalatuk, sokszor gyerekük is. Ez nem CSAK a koron múlik, van olyan az én korosztályomban is, akinek még nincs érdemi párkapcsolati tapasztalata, velük sem tudok mit kezdeni. Mert én már tudom, milyen az, amikor egy kapcsolatban elmúlik a rózsaszín köd, tudom, milyen valakivel együtt élni, stb. stb. Emellett szeretnék úgy elmenni a párommal egy programra, hogy nem bámulnak meg, hogy ez most, a fia, vagy az öccse? Akkor meg miért fogják egymás kezét?
Na hát ilyenek miatt nem jönnék össze jóval fiatalabb pasival. Volt már pár évvel fiatalabb párom, de azért egy generációhoz tartoztunk, sok szempontból hasonló háttérrel rendelkeztünk.
Idősebb nő, fiatalabb fiú 99%-ban a külsőségeken alapszik. A nők újra fiatalnak érzik magukat, és itt azért jegyezzük már meg: HELYES fiatal fiúkról beszélünk. Szóvcal az átlagos vagy az alatti fiúkák ne álltassák már magukat azzal, hogy ha tartós kapcsolt nem jön össze, akkor jöhet a szerintük jóval egyszerűbb szexkapcsolat. Nem, nem egyszerűbb, hanem számukra elérhetetlen. Legalábbis ha egy csinos 40-es nőre vágynak.
Tudatosítani kellene már azt, hogy ami a reklám, az nem a valóság. A nők nem holmi szexgépek, akik csak arra várnak, hogy jöjjön már egy pasi, akinek széttehetik a lábukat. Vannak ilyenek, de alapvetően arányaiban jóval-jóval kevesebben, mint amennyit sokan gondolnak.
Kérdező, azért csak nem mindegy. Amit írtál - husisabb- még takarhat egy csinos nőt, sőt, még előnyös is lehet az a pár + kg.Viszont azt nem hiszem,hogy Neked nem számít a külső,és csak a belsőn alapszik a választásod.
A vonzalom külső+belső jegyek/tulajdonságok alapján alakul ki, nem hiszek abban,hogy csak a lelkébe bele lehet valakinek szeretni.
Egy fiatal lány még a biológia alapján természetesebben csinos,az idősebb nők esetében - és itt inkább a 40 körüliekre gondolok- már ritkább.
Ezért aki olyan szerencsés, és ad is magára, annak az igénye is megvan.
Legyél picit humoros, picit komolytalan, és laza. Továbbá ne akarj céllal közeledni. Csak vidítsd fel, az már jó ha mosolyog, vagy nevet.
Mondom legyél lazán komolytalan mintha nem is igazán azért foglalkoznál vele hogy megismerd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!