Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban megváltozott hozzáállásnak mi lehet az oka?
Sziasztok!
Nehány hete randizni hívott egy pasi, akivel az indíttatásomra "szex kapcsolat" alakult.
Én úgy gondoltam, hogy ez úgy fog működni, hogy talizunk szex és viszlát. Ehelyett úgy kezdjük a találkát, hogy eszünk, sétálunk majd utána térünk a lényegre.
Az előző kapcsolatában csúnyán átverték így az érzelmi élete teljesen átrendeződött, nem is akarok ennek a reformere lenni.
Azonban arra lennék kiváncsi, hogy miért randizunk, ha tudjuk miért találkozunk? 5-6 órákat töltünk együtt, amiből csak egy óra a szex. Tett már utalásokat is a kapcsolat felé, hogy én lehetek a "jégtörő", de az igazat megvallva tudom hol a helyem, ezt sem vettem komolyan.
Miért viselkedik így? Párkapcsolatot akar belőle faragni?
Nem értem. Kérlek segítsetek!
21/L
úgy kezdjük a találkát, hogy eszünk, sétálunk majd utána térünk a lényegre
Nem akar éhesen dugni?
Ne találgass, aki kapcsolatot akar, az megmondja.
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd?
Vagy az, vagy csak úgy mondta, és kell neki a körítés, mert rá kell hangolódnia. Az emberek nem egyformák.
Köszönöm a válaszokat! Nem fogom tőle megkérdezni, mert a cselekedetei és a szavai közt nincs átfedés.
Ha nem akarna éhesen szexelni, akkor enne előtte nem!? Aztán mire ideér hozzám nem lesznek ilyen problémái.
A hangolódassal kapcsolatban meg csak annyi hozzafűzni valóm van, hogy minden alkalmat megrakad, hogy hozzámérjen vagy megsimogasson. Ezeket én egy kapcsolatban tudnám elképzelni, nem egy ilyen kötetlen viszonyban.
Ezt most fejezd be, a magad érdekében javaslom.
Vannak férfiak, akiknek nem megy a szex ráhangolódás nélkül egy vadidegennel.
Tanúsíthatom, hogy éjszakákat át lehet beszélgetni azzal, aki csak szexet akar tőled.
A beszélgetésre, ráhangolódásra neki van szüksége, de barátnőre nincs. Ahogy szerelmes lesz, hajítani fog téged, addig jó leszel arra, hogy imitáld a kapcsolatot egy kicsit és elsősorban kielégítsd a szexuális vágyait.
“Azonban arra lennék kiváncsi, hogy miért randizunk”
Te retardált vagy? Nem mi randizunk, hanem ti. Mégis honnan kéne tudnunk, hogy miért csináljátok? 😂
Baromi kislany vagy meg... es nagyon nem ertesz a ferfiakhoz. De majd beletanulsz.
Viszont ez a szexkapcsolatosdi vissza fog meg utni ha van egy kis eszed... ha nincs akkor max lepukkansz...
Ez a nem ertem kerlek segitsetek pluszban az aljan, jelzi azt hogy jatszod az agyad.
Vagy ez, vagy full kamu a poszt.
“Kerlek segitsetek.... “ :D :D
Meg akinek igazan komoly problemaja van sem igy ir...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!