Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatban megváltozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban megváltozott hozzáállásnak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nehány hete randizni hívott egy pasi, akivel az indíttatásomra "szex kapcsolat" alakult.

Én úgy gondoltam, hogy ez úgy fog működni, hogy talizunk szex és viszlát. Ehelyett úgy kezdjük a találkát, hogy eszünk, sétálunk majd utána térünk a lényegre.

Az előző kapcsolatában csúnyán átverték így az érzelmi élete teljesen átrendeződött, nem is akarok ennek a reformere lenni.

Azonban arra lennék kiváncsi, hogy miért randizunk, ha tudjuk miért találkozunk? 5-6 órákat töltünk együtt, amiből csak egy óra a szex. Tett már utalásokat is a kapcsolat felé, hogy én lehetek a "jégtörő", de az igazat megvallva tudom hol a helyem, ezt sem vettem komolyan.

Miért viselkedik így? Párkapcsolatot akar belőle faragni?

Nem értem. Kérlek segítsetek!

21/L

2019. ápr. 30. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked még fel kell nőnöd a szexkapcsolathoz.

Azt hiszed ez csak arról szól, hogy egymásnak estek aztán viszlát?

Nem vagyunk robotok. Mi is utána még beszélgetünk sokszor 2-3 órát, és ez így teljesen rendben van. Akivel lefekszem emberileg is érdekel, nem vonzana, ha nem ismerhetném meg belülről is.

2019. máj. 1. 06:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérdezz rá,ha ilyen félreérthető.

Én nem rég léptem ki egy ilyen dologból,mert számomra túl sok volt a körítés.

És itt most nem a beszélgetésre gondolok,hanem azokra a pluszokra,amit adott a srác. Arc simi,puszik,kézfogás,nézése,nyilvános helyen való közös megjelenésre utalás,kapcsolatról való beszélgetés,hónapok múlva találka más helyen. Ezektől féltem,hogy többet fogok érezni,ezért elmondtam neki,hogy újra képes lennék egy komolyabb kapcsolatra(olyan búfelejtőnek indult ez a dolog),de tudom,hogy itt nem szabad éreznem és inkább akkor kilépnék most. Mondta,hogy hát igen,ez nem arra való,de azért fűz(ött) még,meg megy a pasihiszti,hogy hát ez nekem jó volt eddig,stb.

2019. máj. 1. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, vigyázz a pasival. Fog is még fűzögetni, de ez a típus a legveszélyesebb, mert érzelmekkel csinálja a szexkapcsolatot, de ezek csak ahhoz kellenek neki, hogy jobb legyen a szex és abban a pillanatban, ahogy megtalálja az ideálját, úgy fog hajítani, hogy a lábad se éri a földet.
2019. máj. 3. 02:02
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Mit segítsünk? Biztos nem akar kapcsolatot, de arc simi, kézfogás, hozzád érés férjen már bele! Értelmes emberek között, kölcsönös tiszteleten alapuló szexkapcsolatba bizony sok minden belefér, és ha van lehetőség, miért ne tölthetne 5-6 órát együtt. És tudjanak két szót is váltani, igen. Bár azt is látom, hogy manapság egyre több nő csak azt akarja - főleg 40 felé/körül - hogy megdugják szó nélkül, mindegy ki, közben panaszkodnak, hogy egyedül vannak, várnák az udvarlást. Amikor én egy évig szexkapcsolatban voltam 31 évesen egy csodálatos 39 éves elvált milf-fel, elmentünk kirándulni, mert az erdőben is ki akartuk próbálni - életem egyik legjobb szexe egy fatuskón volt kíváncsi őzike párok szeme láttára. Volt hogy hotelszobát vettünk ki, mert ott is - főleg a medencében - is ki akartuk próbálni, és miután vége lett a sokadik menetnek, bizony, egyikünk se ballagott haza hajnal háromkor, egymás mellett aludtunk, sőt együtt meg is reggeliztünk, aztán ment mindenki a dolgára. Persze olyan is volt, hogy egy gyors menetet lezavartunk az autóban (idő és hely hiányában). Mindenki más. Nekem nagyon furcsa, mennyire elállatiasodnak az emberek - így a nők is - lassan már szexkapcsolatot se keresek, pont ezért, mert előtte egy fagyit se lehet megenni. Az evés egy jó ráhangolódás és séta is kell - valahogy csak el kell jutni a helyszínre. De ha bevágom szó nélkül, akkor meg az is baj. F 40
2019. máj. 3. 04:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló!

Ezekkel csak az a baj,hogy sok lánynál hozzzák az érzelmeket,szerelmesek lesznek és jön majd a pofáraesés. Nem a beszélgetéssel,ismerkedéssel van probléma,mert mindenki szeretné azért tudni,hogy kivel bújik ágyba.

De amiket te leírtál,azok miatt sok lány többet fog érezni,mert többre vágyik,mint egy szexkapcsolat,mert nem vagyunk állatok,kell a törődés,a kötődés.

2019. máj. 3. 08:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Kicsit összecsapva írtam,ismétlés is lett benne. De remélem érted,amire gondoltam.
2019. máj. 3. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!