Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban úgy viszonyulnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban úgy viszonyulnak a nők a csalódáshoz, ahogyan az interneten némelyek állítják?

Figyelt kérdés

Azt mondják, semmi baj nincs ezzel, legalább szexeltek egy jót, nem akadnának ki.

Én azonban úgy látom, hogy az esetek többségében ez hazugság. A nők sokkal érzékenyebbek, és nem olyan kemények, mind amilyennek be akarják állítani magukat. Igenis nagy foltot tud ejteni a becsületükön az a tény, hogy egy férfi szépeket mondott nekik, aztán csak használta a testüket, majd felszívódott.

Mégis azt mondom, hogy ha igaz lenne, hogy a fenti mentalitás elterjedt lenne a nőknél, akkor én annak nagyon-nagyon örülnék. Nem lenne az, hogy a legjobb barátnője (aki később majd bebújik az ágyamba szintén) nekem áll, hogy milyen szemét vagyok, hogy kihasználtam a barátnőjét. Nem lenne az, hogy rám szállnak és bosszút akarnak állni rajtam, mert nagy ívben tesznek rám, hiszen "kit érdekel, csak szexeltünk egy jót"

Bárcsak így lenne!

2019. júl. 31. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

"Azt mondják, semmi baj nincs ezzel, legalább szexeltek egy jót, nem akadnának ki."

En egyetlen igy gondolkodo novel sem talalkoztam es nekem a neten sem tunt ugy, hogy ez lenne az altalalnos. Fura helyeken olvasgathatsz. :)

2019. júl. 31. 17:47
 12/18 A kérdező kommentje:

lollypop93, te a biológuslány vagy, igaz?

Hiányzol a természettudományok rovatból! Akkor százalékarányban is jobban álltál.

2019. júl. 31. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

#10:

Nem ismered a nőket.

Pont azért van, hogy egy átlag feletti, nagyon helyes pasival belemennek egyéjszakás kapcsolatba, mert nem érdekli, ha csak egy alkalom. Akkor is megéri.

2019. júl. 31. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

"A férfi ürít, a nőbe meg ürítenek mint a wc-be.

Nem mindegy hogy te szrsz, vagy rád szrnak.."

Az hagyján, hogy ez alapján a megnyilvánulás alapján igen sivár lehet az érzelmi világod, de az önértékeléseddel is k....va súlyos gondok lehetnek, ha azt, amit te egy nőnek tudsz nyújtani szexuálisan, ehhez a fürdőszobai tevékenységhez tudd hasonlítani.

2019. júl. 31. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Én érteni vélem, hogy mit akart az #1 válaszoló kifejezni, bár a hasonlat valóban nem volt szerencsés finoman szólva sem...

Inkább egy másik példát mondanék, amit olvastam valahol régebben, talán pont itt egy másik kérdés alatt: "Nem mindegy, hogy te dugod be 100 embernek a szájába az egyik ujjad, vagy 100 ember dugja be az ujját a te szádba." Nem pontos idézet, de ez volt a lényege. És ebben szerintem benne van az a viszonyulás egymáshoz, ami az aktus esetén is történik. Utóbbi esetben mindenki jobban megválogatná, hogy kinek enged, míg előbbi esetben könnyedebben lehet venni a dolgot.

A kérdéssel viszont nem értek egyet, szerintem elég ritka nők között ez a fajta nézet, hiszen ő szó szerint magába fogad ilyenkor egy másik embert, és utána azzal szembesülni, hogy adott ember csak hazudozott össze-vissza, bizony elég fájó pont lehet a befogadó félnél.

2019. júl. 31. 18:32
 16/18 A kérdező kommentje:

"Pont azért van, hogy egy átlag feletti, nagyon helyes pasival belemennek egyéjszakás kapcsolatba, mert nem érdekli, ha csak egy alkalom. Akkor is megéri."

Az "átlag feletti, nagyon helyes pasik" az esetek többségében csak átlagos pasik, akiket túlértékelnek, mert pl. magas, vagy ki van sportol. Amikor kimegyek csajozni, figyelem a párokat is, és sosem látok olyat, aki olyan sráccal lenne együtt, aki mondjuk hasonlít a 90-es évekbeli Brad Pitt-re.

Épp ellenkezőleg, rohadtul meglepődök, hogy milyen fazonok vannak együtt szép nőkkel, mert ha én úgy néznék ki, talán kezdeményezni sem mernék.

Lool. :D

2019. júl. 31. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

#6 Személy szerint volt részem abban, hogy egy “igazi ámítóval” vettem fel a küzdelmet, aki eléggé eltudta hitetni a magáèt, aztán nagyot csalódtam, azóta nagyon óvatos vagyok, nem bízom meg könnyedén.

A válaszomban talán inkább magamból indultam ki, azt talán nem tudom, hogy a többi nōvel mi a helyzet..

2019. júl. 31. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

“ezt a szöveg csak azért találták ki...”

Amúgy még mindig nem írtad, hogy egyáltalán honnan szedted ezt a szöveget, amit “a nōk hangoztatnak”..

2019. júl. 31. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!