Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy valaki, akit alig ismersz befészkelte magát a fejedbe?
Sziasztok!
Az egyik kollégámról van szó. 3 éve dolgozom ennél a cégnél, én egy vidéki irodában vagyok, ő a budapestiben. Kijelenthetem, hogy szinte semennyire nem ismerem és munkakapcsolat is alig-alig volt köztünk. Személyesen néhányszor találkoztunk összesen, és pár e-mail váltás/telefonbeszélgetés volt köztünk munkaügyben. Legutóbb szerintem tavaly láttam őt személyesen.
Úgy alakult az életem, hogy hamarosan Budapestre költözöm és átmehetek az ottani irodába dolgozni. Végiggondoltam, hogy mely kollégáim is lesznek ott és szerintem akkor jutott eszembe, hogy ez a férfi is ott van.
Azóta rengeteget gondolok rá, de nem értem, hogy miért, hiszen nem is ismerem. Facebook-on nincs fent, fogalmam sincs, hogy van-e valakije vagy nincs, meg úgy egyáltalán nem tudok róla semmit.
A céges szerveren tárolt képeket nézegetem…tudjátok mindig töltenek fel különféle eseményekről (pl. céges karácsonyi vacsora), őt keresem a képeken és azt néztem, hogy van-e rajta gyűrű vagy nincs: ).
Volt már veletek ilyen?
Köszi.
33N
Az biztos, hogy korban illene hozzám. A szakmai önéletrajzát megtaláltam, az iskolái alapján 2 évvel lehet idősebb nálam.
Igazad van, az hogy valakin nincs gyűrű nem jelent semmit...csak úgy mondtam, hogy ezt figyeltem a képen...tiszta hülye vagyok.
Nekem is volt egy férfi aki belemászott a fejembe. Kicsit érdeklődtem és megtudtam nincs senkije, nagy korkülönbség sincs kettőnk között, mégsem lett semmi belőle. Ritkán futottunk össze és rövid időre négyszemközt pedig soha, ő teljesen közömbös volt irántam.
Szerintem még most sem hevertem ki teljesen.
Az ezzel a baj, hogy elképzelem valamilyennek, felruházom tulajdonságokkal amik lehet, hogy nem is igazak.
Az az ijesztő, hogy ez az érzés kb. a semmiből jött és csak pörög az agyam és pörög, fantáziálok ezerrel.
A vicces az, hogy pár héttel ezelőttig, mióta elkezdtem gondolni rá, meg sem fordult a fejemben, mint lehetséges partner, hiszen nem is ismerem és külsőre sem az a kifejezett 'jópasi'. Mégis tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!