Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lesz jobb, vagy halálra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz jobb, vagy halálra vagyok ítélve kapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés
Exem megcsalt majdnem 10 év után szakitottunk, bele szerettem valakibe de nem jött össze, kb a legcsúnyább nőt se sikerül felszednem.Nem értem mi a baj, hol rontottam el az életem. Aki nekem tetszik annak én nem és fordítva.Nem tudok egyszerűen kapcsolatot teremteni... :( :( :(
2019. júl. 30. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindjárt jönnek a szokásos dumák: ne picsogj, fejleszd magad, járj edzeni, gazdagodj meg, önismeret...stb.
2019. júl. 30. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
És az megoldás ha itt szenvedsz? Ez nem változik meg magától. Naponta 4-5 ilyen kérdés van. Nem értem miért nem lehet azokat követni!!! Van ennek akadálya???
2019. júl. 30. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ember, nem rontottál el semmit, csak nem jött össze valami. Szakítás után amúgy meddig próbáltad kiheverni az előzőt?
2019. júl. 30. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Majd lesz sikered. De még fejlődnöd szükséges egy kicsit.

Üdv: Isten.

2019. júl. 30. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:
2 év
2019. júl. 30. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Először is ne gondolj magadra kudarcként. Ért egy óriási csalódás. Ebből nehéz felállni, de valóban az önértékelés lesz a legjobb megoldás. Ne szidd magad, ne gondold hogy elrontod, vagy ha mégis akkor szedd össze, hogy mit csinálnál másképp. Én hiszem, hogy mindenkinek van valaki elrendelve, és nem baj, ha ez a valaki nem "akárki". Légy nyitott, ismerkedj, de ne akard görcsösen. Rád fog találni a szerelem bármennyire is reménytelennek tűnik ez most! Fel a fejjel!
2019. júl. 30. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok görcsösen senkit. Azt a nőt talán, akibe bele szerettem de őt se azért hogy legyen valakim, hanem hogy ő legyen.
2019. júl. 30. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár csak egyszer hallanék egy férfitól olyat, hogy belém szeretett. Vagyis hallottam, csak nem volt igaz.Annak ellenére, hogy állítólag szép nő vagyok.

Úgyhogy nem vagy egyedül ezzel.

2019. júl. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!