Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam az egyéjszakás kalandokra?
Eddig csak komoly kapcsolataim voltak, de mindig megkapom a barátoktól, hogy egyszer vagyok fiatal, ki kell ezt is próbálni, addig nem tudom meg, milyen, amíg bele nem megyek stb. Nemrég volt pl, hogy először randiztam egy sráccal, aki a végén lesmárolt. Én éreztem magam szarul, hogy miért hagytam első randin, túl szemérmes vagyok szerintem. Sokszor éreztem azt, hogy “na most majd lesz egy egyéjszakás”, lehetett is volna rengetegszer, de ilyenkor mindig elutasítottam a srácokat. Van bennem valami gát/félelem vagy nem is tudom. Ugyanakkor hajt a kiváncsiság, tudni akarom milyen és tényleg ki szeretném próbálni. Lehet nem megfelelő személyek próbálkoztak és azért nem mertem belemenni soha? Vagy hogyan befolyásoljam magam, hogy menjen?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
21/L
Megnyitod a konzolt, és:
set ons_mode on
Aztán megerősíted, amikor megkérdezi, hogy “Are you sure you want to be a slut?:
yes
Nem. Simán csak illusztráltam mit művel a magát nőnek kiadó perverz a privátok láttán.
#5 Köszönöm szépen a válaszod! Ez volt az egyetlen értelmes és segítőszándékú eddig.
Mégis miért hiszitek, hogy egy perverz férfi vagyok? Hahó, nem volt egyértelmű a 21/L kiírás? Tanuljatok meg szöveget értelmezni gyerekek.
Igen, de ezt akárki kiírhatja... Ellenőrizhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!