Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mi értelme még egyáltalán csajozni, amikor a lányok kezében ott vannak a csodafegyverek (Internet, FB, stb. ) amivel a csúnya nők is találnak jó pasit maguknak?
Az Internet elhozta a csúnya, kövér lányok felemelkedését. Ma már bármilyen külsejű nő tud halászni magának ha máshol nem is, de a neten egész jó pasikat.
A jobban kinéző nők pedig misztikus áhított lények lettek az Interneten, töménytelen udvarlóval.
Nagyon jól látszik a trend, ma már átlagosan 8/10es pasinak kell lenni minimum hogy akár egy csúnyább barátnőd legyen.
Akkor csúnyább pasiként minek erőlködni? A kolbásztengerből úgyis választhat egy jobbat, a csúnya lány is.
F/28
Hát nekem a fiatal Mickey Rourke 10/10 a plasztikák előtt pl a 9 és 1/2 hétben, na tőle leesik a bugyi, a többit alig ismerem, igaz, már elmúltam 30.
Amúgy ez egy hülyeség. Én átlagos nő vagyok, volt nagyon jóképű és mások szerint bűn ronda pasim is, totál nem erről szól a dolog. Persze, ápolt legyen, de a többi a kémián múlik.
Úristen, mikor fogjátok ezt megunni? Nem, egyáltalán nem így, ahogy állítjátok. Egy csúnya, kövér lány nem találhat bármikor jó pasit...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ő pl nem is kövér, arcra is szerintem átlagos, mégsem kapkodnak utána a jó pasik... De semmilyenek se nagyon.
Szerinted ha a photoshoppolt képeit valaki lájkolja, az onnantól a pasija lett?
Vagy hogy képzeled a világ működését?
Mi van ha nekem pont a 10/10 es pasi az olyan mint Mr Been ???
Es spec a fentebb felsoroltak nem tetszenek ???
Mi van, elszegényedett a tőkés macskája? :-)
Hülyeséget írtál és ezt te is tudod. Nem, a csúnya kövér lányok nem halásznak maguknak 8/10 es pasikat. Többnyire semmilyen pasit nem halásznak maguknak, esetleg a szép kövér lányok.
És amúgy te ezt hogy gondolod, tök jó pasik lelkesen összejönnek egy csúnya kövér lánnyal, hogy legyen valaki? Tovább megyek: ennyi 8/10 es pasi van, hogy nekik már csak csúnya lány jut? Holott egyértelműen több jókülsejű nő van, mint pasi?
Az én kezemben is itt a csodafegyver
A komoly kapcsolataimat nem a neten lőttem
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!