Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mi értelme még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mi értelme még egyáltalán csajozni, amikor a lányok kezében ott vannak a csodafegyverek (Internet, FB, stb. ) amivel a csúnya nők is találnak jó pasit maguknak?

Figyelt kérdés

Az Internet elhozta a csúnya, kövér lányok felemelkedését. Ma már bármilyen külsejű nő tud halászni magának ha máshol nem is, de a neten egész jó pasikat.

A jobban kinéző nők pedig misztikus áhított lények lettek az Interneten, töménytelen udvarlóval.

Nagyon jól látszik a trend, ma már átlagosan 8/10es pasinak kell lenni minimum hogy akár egy csúnyább barátnőd legyen.

Akkor csúnyább pasiként minek erőlködni? A kolbásztengerből úgyis választhat egy jobbat, a csúnya lány is.

F/28

2019. júl. 27. 13:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
lol...érdekes én olyan erős 6 vagyok csaj és egy srác aki kb 4 elhívott randira. Azóta együtt vagyunk...nem a külsejét néztem,hanem azt,hogy végre egy értlemes pasi,lehet vele beszélgetni,fel fogja mit mondok neki...és itt vagy te kérdező oylan buta vagy ,hogy az már fáj.
2019. júl. 27. 14:11
 12/29 anonim ***** válasza:
20%
#10: Nálam egyik általad felsorolt pasi sem 10-es. Ki vannak pattintva, de annyira nem jóképűek, ez a 9-es szint. Tom Holland? :DDD Kérlek.
2019. júl. 27. 14:14
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

Bazsi üdv.

Nem unod még?

Szerinted egy átlag alatti dagadt csaj milyen palit fog kapni?

Segìtek nem Lazar Angelovt aki manager egy nagy multinàl cèges kocsival ha erre cèlzol,hanem valami alja jòskát aki fingik meg sörözik,szőrös ès proli.

El vagy tàjolva,a piackèpes nő az vàlogathat megteheti nem vèletlenül izzad a konditeremben meg diétàzik,meg veszi a jó ruhàkat.

Szűr,csak a mai palik 90%-nak luk luk mindegy.

2019. júl. 27. 14:16
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

#12 a hozzaszolasod csak ujabb bizonyitaka annak, hogy ez a szamozgatas teljesen felesleges, mert totalisan szubjektiv.

Amugy szamodra ki a 10-es?

oh elfelejtkeztem Jason Momoarol. Bar o kb 12-es :D szamomra!

2019. júl. 27. 14:16
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Azert arra is kivancsi lennek, hogy akerdezonek ki szamit csunyanak es kovernek.

Szerintem az is tanulsagos lenne.

2019. júl. 27. 14:18
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Csodafegyver 😂😂😂
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

A pasik, akiket soroltál... jajjj... ne.

Hugh Jackman már igen, mondhatni 10, de egy Zack Efron? 5-t se éri el.

18/29 anonim ***** válasza:
44%
#11: Én is a kategóriámon aluli pasival voltam évekig, nem működik. Idővel az ember csak lefelé fejlődik, hiába minden szerelem. Mondjuk 6-4 párosnál annyira nem játszik, de amikor 8-as pasik csapják a szelet a 4-5-ös pasid mellé, nehéz nem elcsábulni (sosem csaltam, ezt hozzáteszem).
2019. júl. 27. 14:19
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

#17 egy ujabb hozzaszolas ami engem igazol.

Mindenkinek mas a "10-es"

=

ertelmetlen kerdes es a kiiroja masokra probalja haritani a feleloseget a sajat tehetetlensege miatt.

2019. júl. 27. 14:21
 20/29 anonim ***** válasza:
75%

#14: Pacsi, Jason Momoa legalább 12-es. :D Akármikor, sikítva. :DD

Nekem pl. a fiatal Collin Farrell 10/10. Kib...szott cuki feje van. :)

2019. júl. 27. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!