Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek amikor még nem volt digit fotózás, hogy-hogy akkor is túléltek és családot alapítottak az emberek?
Portrét festettek magukról.
Én rengeteg fotót készítek egy utazás vagy program vagy esemény alatt. Miért is baj ez? Emlék és szeretem csinálni.
Nem rég olvastam erről egy tanulmányt, ahol 50 ezer embert kérdeztek meg hogy hogyan viselnék ha megszűnne a digitális-szociális világ a környezetükben.
Az eredmények elég elkeserítőek voltak, gyakorlatilag az emberek döntő többsége már teljesen internet függő lett. A mindennapjaik része hogy fényképeket és digitális tartalmakat pakoljanak az instára meg a fészbúkra.
Sokuk már létezni sem tudna digitális világ nélkül, teljesen függők lettek.
Az én déd- és nagyszülemről és gyerekeikről, rokonaikról rengeteg fotó készült.
Munka a gyümölcsösben, színjátszókörben vidámkodás, családi összeröffenések, kirándulások, tájképek és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!