Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy távoli ismerősöm megkérdeztett, állnék-e neki modellt, mert a hobbija a fotózás. Gáz úgy belemennem, hogy van barátom?
Semmi 18+os dolog, csak annyi, hogy szerintem nem tudja, hogy van barátom, és nem tudom ez egyfajta kezdeményezés akar-e lenni, mert akkor nem fogadnám el szívesen. Jó képeket csinál, örülnék, ha lenne rólam pár "profibb" kép, szóval szerintetek fura ebbe belemenni?
21/n
Köszi a válaszokat :)
Én nem örülnék neki ha a barátod helyében lennék.
Akkor van ciki ha sok megkérdezett azt tanácsolja neked,hogy ne menj bele és te mégis belemész,mert akkor meg kell kérdezned magadtól,hogy valójában miért szeretnéd.
Szerintem szólj a fotósnak, hogy LEHET, hogy a barátod is elkísérne a fotózásra - persze nem kell hogy valójában elkísérjen, csak valahogy hozd szóba, tudasd vele, hogy van párod. A reakciójától függ, hogy mi a következő lépés.
26L
Szerintem ezt finoman valahogy jelezheted a srác felé. Pl. ezt simán leírhatod neki, hogy örülnél neki, persze, mert tetszenek a képei, és büszke leszel, ha a portfóliójában viríthatsz, és a párodat is szívesen lepnéd meg ilyesmivel.
Így azért nem vágod az arcába, de érezheti, hogy tényleg csak a fotózás kedvéért fogadod el, nem miatta.
Ha megbízol a fotósban, menj bele!
De tisztázzátok előre, hogy milyen fotókat szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!