Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy távoli ismerősöm megkérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy távoli ismerősöm megkérdeztett, állnék-e neki modellt, mert a hobbija a fotózás. Gáz úgy belemennem, hogy van barátom?

Figyelt kérdés

Semmi 18+os dolog, csak annyi, hogy szerintem nem tudja, hogy van barátom, és nem tudom ez egyfajta kezdeményezés akar-e lenni, mert akkor nem fogadnám el szívesen. Jó képeket csinál, örülnék, ha lenne rólam pár "profibb" kép, szóval szerintetek fura ebbe belemenni?

21/n

Köszi a válaszokat :)

2016. nov. 17. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha erről nem idegeneket kérdeznél a neten hanem a barátod?
2016. nov. 17. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem mennék bele.
2016. nov. 17. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem örülnék neki ha a barátod helyében lennék.

Akkor van ciki ha sok megkérdezett azt tanácsolja neked,hogy ne menj bele és te mégis belemész,mert akkor meg kell kérdezned magadtól,hogy valójában miért szeretnéd.

2016. nov. 17. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem a barátom miatt kérdezem, maradéktalanul bízunk egymásban, nem lenne neki gond, hanem hogy ez "kihasználás"-e, ha nem akarok semmit a fényképés sráctól.
2016. nov. 17. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Kegyetlen nagy dugás lesz a vége...
2016. nov. 17. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél egyenes, abból baj nem lehet
2016. nov. 18. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szólj a fotósnak, hogy LEHET, hogy a barátod is elkísérne a fotózásra - persze nem kell hogy valójában elkísérjen, csak valahogy hozd szóba, tudasd vele, hogy van párod. A reakciójától függ, hogy mi a következő lépés.

26L

2016. nov. 18. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt finoman valahogy jelezheted a srác felé. Pl. ezt simán leírhatod neki, hogy örülnél neki, persze, mert tetszenek a képei, és büszke leszel, ha a portfóliójában viríthatsz, és a párodat is szívesen lepnéd meg ilyesmivel.

Így azért nem vágod az arcába, de érezheti, hogy tényleg csak a fotózás kedvéért fogadod el, nem miatta.

2016. nov. 18. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha megbízol a fotósban, menj bele!

De tisztázzátok előre, hogy milyen fotókat szeretnétek.

2016. nov. 18. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!