Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a jófiú, rosszfiúzásnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a jófiú, rosszfiúzásnak, alfa és bétázásnak van valami létjogosultsága?

Figyelt kérdés

Ezeket olyan mintha egy 8 osztályt el nem végzett telepi proli mondaná, akinek a világképe és az agyiszintje kimerül annyiban, hogy az erősebb kutya b@$zik és kész erről szól a világ, félállati szinten vagyunk, az éjjel nappal budapest és a barátok közt a két színvonalas sorozat.

Aztán amikor azt látom, hogy érettségizett és egyetemet végzett emberek elkezdenek jó és rosszfiú, alfa és béta pasikról beszélni, mindig ledöbbennek azon, hogy miért ilyen alacsony a mérce. Ha egy tini ezekről beszél azt teljesen megtudom érteni, mivel annyira szar az oktatási rendszerünk, annyira nem ad át semmilyen értéket, hanem a szervilizmusra, a kritikus gondolkodás ellenességre és a végtelen számonkérésre "tanít" így meglehetne érteni azt, hogy egy tini miért foglalkozik ilyen hülyeségekkel. Viszont amikor huszonfelüliektől ezt hallom úgy érzem nagy a baj.

Azért nem érzem, hogy ezeknek van létjogosultsága, mert nagyon leegyszerűsítik, barbarizálják a világot és a kritikus gondolkodást teljesen elnyomják. Miért csak jófiú és rosszfiú lehetek, ha egyiknek se tartom magam akkor mi van? Miért éppen fiú? Alfa és béta pasizás nem a fasiszta gondolkozást erősíti? Itt a fasiszta gondolkozás alatt azt értem, hogyha úgy beszélünk az emberekről, hogy vannak az életerősek és az élet gyengék akkor miben különbözünk a fasisztáktól? Miért kell biológiai megmagyarázásokkal érvényesíteni ezeket, amikor rengeteg érv szól a biológiai belemagyarázások ellen? Amikor a vonzalmat biológiailag magyarázzák meg olyan érzésem van, mint a Star Wars előzmény trilógia első részével, eredeti trilógiában lefektették az erő mitológiáját majd a baljós árnyak elég jól belerondított ebbe, ugyanígy vagyok ezzel a témakörrel is.

2019. júl. 23. 19:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Ilyen suttyó proli szintű válaszokra nem vagyok kíváncsi és jelenti fogom.
2019. júl. 24. 11:32
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Tedd azt,csak megkérdezem.

Mire jutottál eddig az életben a fene nagy jófiúságoddal?

Könnyen megy a csajozás,ismerkedés,könnyen szerzel jó pozíciókat állást?

Könnyebben felfigyelnek rád?

Mit sikerült ezzel elérni a fene nagy önérzeteddel.

Mert azzal,hogy én ,,megkeményítettem magam" tudnék mesélni,csak nem akarok beképzelt lenni,de nincsen bajom az ismerkedéssel(szexi nőkkel is simán megy) meg a jó állás megszerzésével sem.

2019. júl. 24. 11:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Én antikapitalista vagyok megvetem az olyan hótegyszerű, antifilozófiai tőkésrendet kiszolgáló gondolkozásodat, amit te követsz. Engem nem érdekel a te szélsőkonzervatív szexista értékrended, mivel úgy tekintesz a nőkre, mint egy megvásárolható termékre. Nem fogok neked beszámolni az életemről, mivel semmi közöd nincs hozzá. Semmi értelme ennek a jófiú, rosszfiú műveletlen hozzáállásnak ezzel csak butítjátok az amúgy is rossz állapotban levő társadalmat. Nem az ilyen ész nélküli buta csajoknak akarok megfelelni, és én magasról leszarom a népszerűséget.
2019. júl. 24. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Aha antikapitalista vagy akkor figelj tudom neked javasolni Észak Koreát a Jól lakott napközis fejűhöz is mehetsz.

Nem tekintek a nőkre így,félreérted.

De akkor is nézd meg kikhez vonzódnak a nők.

Miért a sikeres,izmos,nagydumás,rosszfiúkhoz vonzódnak a nők akkor?

Az a baj nem érted a lényeget,de nem baj tudod Einstein mondta: ,, Ha valami másra vágysz de ugyanazt csinálod akkor elment a józan eszed".

Te biztos jobban tudod mint egy amerikai professzor,biztos vagyok benne,hogy te is ezt kutatod,sőt eredményeket is fel tudsz mutatni.

Lehet egyszerű vagyok de mégis nekünk áll a zászló nem mi szenvedünk nő hiányban meg pozíciókban,nem én siránkozok.

Ezen gondolkodj el.

Az a baj,hogy egy önmagára igényes igazi NŐ,konkrétan szóba nem fog velerd állni,sőt lehet úgy elzavar,hogy ihajjj,láttam már ilyet.

2019. júl. 24. 14:13
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 Most nem azért, de egy értelmes nem ösztön vezérelt nő szerinted érdekli ez a fajta flegmatikus, számonkérő, egoista viselkedésed? Olyan értelmes nőkre gondolok, akik nem ilyen fekete fehéren gondolkoznak, mint te, nem jófiúkban meg rosszfiúkban. Hogy a fenébe lehet így leegyszerűsíteni az embert, a világképet, hogy az istenbe lehet ennyire a béka feneke alatt a mérce?

Igaz most éppen nincs barátnőm, de akkor mi van? Semmi! Te szerinted ez csak az egyén hibája lehet, mert a te egyszerű gondolkozásod arról szól, hogy olyan egyszerűen működik a világ, hogyha palettákról válogatsz akkor leszel igazán sikeres és egy mágnest teszel magadra, jó oké a goldiggereket belehet azzal vonzani, hogyha a pénzeddel pózolsz. Na és, szeretni fog téged? Nem hinném.

Mond csak ezeket az okosságokat nem a szélsőjobboldali végtelenül szexista férfihangról másolod? Mert ott szoktam látni ilyesfajta szégyenteljes cikkeket. Tipikus az az ember vagy, aki azzal fitogtatja a férfiasságát, hogy menőzik a pénzével, autójával, a kigyúrt testével. Az értelmes nem ösztön vezérelt nők egyből megérzik ezt a szánalmas erőfitogtatást és soha nem lesz szeretetteljes kapcsolatod csak ilyen kiüresedett elvárásokkal teli, számonkérő kapcsolataid lesznek, ahol ha mondjuk lebetegszel, akkor lefog szarni a barátnőd, és ha mondjuk elveszted a munkádat akkor egyből dobni fog, mert neked nem az számít, hogy a személyedért szeressen a másik, hanem az erőfitogtatásodért ami nem vezet szeretetre, hanem egy kiüresedett szeretetnek hazudott látványkapcsolathoz fog vezetni.

Ha annyira érdekelne téged a világ és annyira okosnak tartod magad, akkor tudnád azt, hogy az antikapitalizmus nem egyenlő az észak koreával és tudnád azt is, hogy ott is kapitalizmus van, csak egy zárt totalitárius államkapitalizmus működik, mint anno Szovjetunióban, igen rosszabb a helyzet, mint nálunk, de nálunk is lehetne jobb az élet. Magyarán nem akarok szovjet típusú államkapitalizmust, de ez a fajta kapitalizmus se szimpatikus ami itt van, én egy emberségesebb, szolidárisabb, közösségi rendszerért képes lennék küzdeni.

2019. júl. 25. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!