Mi a véleményetek erről?
A minap google mapsen nézegettem a Nasca vonalakat, amikor az egyik résznél (a Nasca sivatagot keresztező autó út környékén) felfedeztem egy furcsa piros foltot az egyik vonal szélénél. Egy szögből nézve még úgy voltam vele, hogy lehet képhiba is. Aztán még két szögből látszódott, akkor már felkeltette az érdeklődésemet.
Kíváncsi lennék, nektek mi a véleményetek róla?
Védd akkor a saját igazadat, agyalni pedig lehet azon hogy milyen fejlettségűek lehetnek, igen. Csak épp előbbre nem leszünk vele.
A sumer eposzokban leírt annunaki történetek már hihetőbbek, illetve a Bibliában is leírt, félreértelmezett idegen látogatások is.
Gondoljatok bele, hogy a fenébe tudtak volna ilyen elborult történetet kitalálni a sumerek anno?
Képzeld!
Egyszer google térképen néztem a himaláját a nepált és ott volt a nap valami meg ott volt mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!