Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A minap google mapsen nézegettem a Nasca vonalakat, amikor az egyik résznél (a Nasca sivatagot keresztező autó út környékén) felfedeztem egy furcsa piros foltot az egyik vonal szélénél. Egy szögből nézve még úgy voltam vele, hogy lehet képhiba is. Aztán még két szögből látszódott, akkor már felkeltette az érdeklődésemet.

Kíváncsi lennék, nektek mi a véleményetek róla?

2019. máj. 6. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: [link]
2019. máj. 6. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Nincsenen idegenek!!!! Ha vannak is nagyon messze!! Ha lennenek repulo cseszealjak a fold palya korul, reg meglettek volna hidd el:)
2019. máj. 6. 20:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó amit a toronyból látsz, ha belenézel a napba, az valóban a nap becsillanása, de a kérdésben is írtam, hogy amikor először láttam meg azt a furcsa foltot egy szögből, még én is úgy voltam vele, hogy biztos csak becsillant a nap a kamerán, vagy valami ilyesmi, de amikor felfedeztem, hogy legalább 3 szögből látszódik az a valami,... na az már felkeltette az érdeklődésemet. Mert szerintem azért 3 szögből ugyan úgy nem csillanhat be!
2019. máj. 8. 11:24
 14/17 A kérdező kommentje:
És #12-es vannak idegenek az biztos. Persze az egy bizonytalan dolog hogy ránk találtak e már, vagy sem, de csak gondolj bele... A világűr hatalmas, sőt végtelen. 1000% hogy még számtalan élet van a földin kívül! Csak maximum akár csak mi, ők sem jöttek még rá, hogyan lehetne ilyen hatalmas távolságokat optimális rövid idő alatt megtenni.
2019. máj. 8. 11:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Meg egyébként, ha már itt tartunk (mert ez nagyon érdekes téma), érdekes, hogy a filmekben mindig nálunk sokkal fejlettebbnek ábrázolják a földönkívülieket. De mi van ha mi vagyunk a fejlettebbek, akár annyival, hogy ők még csak ott tartanak, amit mi őskornak nevezünk?
2019. máj. 8. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Védd akkor a saját igazadat, agyalni pedig lehet azon hogy milyen fejlettségűek lehetnek, igen. Csak épp előbbre nem leszünk vele.

A sumer eposzokban leírt annunaki történetek már hihetőbbek, illetve a Bibliában is leírt, félreértelmezett idegen látogatások is.

Gondoljatok bele, hogy a fenébe tudtak volna ilyen elborult történetet kitalálni a sumerek anno?

2019. máj. 8. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld!

Egyszer google térképen néztem a himaláját a nepált és ott volt a nap valami meg ott volt mellette

2019. jún. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!